TietovisatReseptitBlogitVaihtoautotTV-ohjelmatHoroskooppiNauris.fi

Sanan todella käännös suomi-englanti

 • really
  us
  'You can get it if you really want!' "Saat sen, jos todella sitä haluat!" I really want it, but if I really want it then I have to make it possible. Haluan sitä todella, mutta kun kerran haluan sitä todella, minun on myös tehtävä se mahdolliseksi. So I do think this is the really decisive moment. Eli, se mitä todella ajattelen, on että tämä on todella ratkaiseva hetki.
 • truly
  us
  Nevertheless, the obstacles were truly enormous. Tästä huolimatta hankaluudet olivat todella suuria, todella huomattavia. If we truly believe and truly want a common statute there should be no transitional system. Jos todella uskomme yhteiseen ohjesääntöön ja todella haluamme sen, mitään siirtymäjärjestelmää ei pitäisi olla. Your hearing was truly superb. Kuulemisenne oli todella loistava.
 • for real
  Is his story for real?This recipe takes two hours to cook, for real!
 • indeed
  us
  These were indeed moving events. Nämä olivat todella liikkeelle panevia muutoksia. This is indeed a good compromise. Tämä on todella hyvä kompromissi. This is indeed a considerable sum. Se on todella huomattava määrä.
 • actually
  us
  What is today's debate actually about? Mitä tämänpäiväinen keskustelu todella käsittelee? Have we actually got to the top? Olemmeko todella saavuttaneet huipun? Who is actually responsible for this? Kuka on todella vastuussa tästä asiasta?
 • most
  us
  Your response would be most welcome. Toivon todella teiltä vastausta. This is most definitely to be commended. Tämä todella ansaitsee kiitokset. I am most sincerely grateful to you for this. Olen teille todella kiitollinen siitä.
 • right
  uk
  us
  We have to get the facts right. Asiat on esitettävä, niin kuin ne todella ovat. Is this respect for human rights? Onko tällainen todella ihmisoikeuksien kunnioittamista? That would be the right thing to do. Se olisi se todella hyvä menetelmä.
 • royally
  Unless it was decreed royally, it never got done.He will be royally annoyed if you change his work.
 • sincerely
  us
  I would sincerely ask you actually to do so. Pyytäisin sydämellisesti teitä todella tekemään niin. I am most sincerely grateful to you for this. Olen teille todella kiitollinen siitä. I would like to thank the rapporteur most sincerely once again for her truly splendid work. Haluan vielä kerran kiittää esittelijää mitä vilpittömimmin hänen tekemästään todella loistavasta työstä.
 • very
  uk
  us
  This is very shocking, very shocking. Se on todella järkyttävää, todella järkyttävää. I really am very, very grateful. Olen todella hyvin, hyvin kiitollinen. The alternative is very bad; it is very grim. Vaihtoehto on hyvin huono; se on todella julma.

Sanan todella määritelmät

Esimerkit

 • Hän on todella hyvä matematiikassa.
 • Oletko todella 10-vuotias?

Katso myös

Monipuolisin TV-opas

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschPå SvenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2019 Ilmainen Sanakirja