TietovisatReseptitVaihtoautotTV-ohjelmatHoroskooppiViihdeBlogit

Sanan todellinen käännös suomi-englanti

 • real
  uk
  us
  It is a real and serious problem. Se on todellinen ja vakava ongelma. That was and still is a real danger. Se oli ja on edelleen todellinen uhka. Illegal immigration is a real problem. Laiton maahanmuutto on todellinen ongelma.
 • actual
  us
  Where is the actual timetable? Mikä on näiden tavoitteiden todellinen aikataulu? That cannot actually be the problem. Tämä ei voi olla todellinen ongelma. I think this should be our actual target. Minusta tämän pitäisi olla todellinen tavoitteemme.
 • positive
  us
  Another positive aspect is agriculture, which used to be a real source of concern. Myös maatalous, joka aiemmin oli todellinen huolenaihe, kuuluu nyt myönteisiin aloihin. When we eventually have true equality there will be no need for positive discrimination. Sitten kun meillä viimein on todellinen tasa-arvo, ei positiiviseen syrjintään ole tarvetta. The report today must be supported as it is a real and positive step in the right direction. Tänään esiteltyä mietintöä on kannatettava, koska se on todellinen edistysaskel oikeaan suuntaan.
 • substantialThere is now a substantial chance of the 30-year-long division of Cyprus being brought to an end even before 1 May. Nyt on todellinen mahdollisuus siihen, että Kyproksen 30-vuotinen kahtiajako päättyy vieläpä ennen 1. toukokuuta. This means the democratic deficit which the European Union has had to date is crucially being closed. That is substantial progress! Näin pääsemme lopullisesti eroon Euroopan unionin demokraattisesta tyhjiöstä, mikä on todellinen edistysaskel.The BKA ascertained that this represented an increase in one year of 43 %, and I am certain that the number of unreported cases is substantially higher. Saksan oikeusviranomaiset toteavat, että vuodessa luku on noussut 43 %, ja olen varma, että todellinen luku on vielä paljon korkeampi.
 • true
  uk
  us
  That is the true civil society. Se on se todellinen kansalaisyhteiskunta. This is the true road to democracy. Tämä on todellinen tie demokratiaan. Does a true impact assessment exist? Onko todellinen vaikutustenarviointi tehty?
 • factual
  us
  That would be EUR 15 billion per year - a figure that is actually five times higher than the factual figure, which you can get from the House of Commons library. Se tarkoittaisi 15 miljardia vuodessa, mikä on viisi kertaa korkeampi kuin todellinen luku, joka on saatavissa alahuoneen kirjastosta.
 • genuine
  us
  I have a genuine procedural motion. Minulla on todellinen menettelyä koskeva pyyntö. That was a genuine European inquiry. Se oli todellinen eurooppalainen tutkimus. How else can a genuine parliament function, or is this not a genuine parliament? Miten muuten voisi todellinen parlamentti toimia, vai onko tämä todellinen parlamentti?
 • objective
  us
  Its real objective, in my view, is to cut illegal trafficking. Operaation todellinen tavoite on mielestäni laittoman kaupankäynnin lopettaminen. That is because the real objective of this regulation is not transparency. Tämän asetuksen todellinen tavoitehan ei ole avoimuus. But this is not, objectively, the real reason for this Commission proposal. Objektiivisesti tarkasteltuna tämä ei kuitenkaan ole komission ehdotuksen todellinen syy.
 • real lifeUnfortunately, real life is not like that. Todellinen elämä ei valitettavasti ole tällaista. I kept meaning to look for a better-paying job, but real life intervened.
 • real-life
  us
 • right
  uk
  us
  Only thus will health become a real right for everyone. Vain tällä tavoin terveydestä tulee jokaisen todellinen oikeus. This is how the situation of human rights really stands. Tällainen on todellinen ihmisoikeustilanne. The country's actual human rights situation, however, is poor. Maan todellinen ihmisoikeustilanne on kuitenkin heikko.
 • soothfast
 • tangible
  us
  We need to make stronger efforts to set up a tangible common energy policy. Meidän on pyrittävä ponnekkaammin luomaan todellinen yhteinen energiapolitiikka. As a tangible sign recognised around the world, the euro is a measure of stability. Tämä todellinen merkki tunnustetaan ympäri maailman, euro on vakauden mitta. The programme contains a lot of very tangible and practical elements, but the real work starts now. Ohjelma sisältää useita hyvin konkreettisia ja käytännönläheisiä kohtia, mutta todellinen työ on vasta alkamassa.
 • three-dimensional
 • very
  uk
  us
  This is a very real risk I can envisage. Se on hyvin todellinen riski, jonka voin nähdä mielessäni. Thus the risk of stagflation is very real. Joten stagflaation riski on hyvin todellinen. The problem of recovery is a very real one. Perintää koskeva ongelma on varsin todellinen.

Esimerkit

 • Huonon valmistautumisen vuoksi kohtasimme todellisia vaikeuksia.
 • Useimmille meistä maailma jossa elämme on todellinen.
 • Maalivahdin virhe oli todellinen emämunaus.
 • Sen päivän muistan todellisena mustana sunnuntaina.

Haussa juuri nyt

TV-ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschEn españolPå svenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2022 Ilmainen Sanakirja