TietovisatBlogitReseptitViihdeHoroskooppiVaihtoautotTV-ohjelmat

Sanan todennäköisyys käännös suomi-englanti

 • probability
  us
  The probability of contracting this disease increases from year to year. Sairastumisen todennäköisyys kasvaa vuosi vuodelta. The report presents scientific findings with a 60-70 % probability as proven facts. Mietinnössä esitetään tieteellisiä havaintoja, joiden todennäköisyys on 60-70 prosenttia. The report talks of probabilities. Man's contribution to warming over the last decade is a strong probability. Ihmisen osuudella viime vuosikymmenen lämpenemisessä on huomattava todennäköisyys.
 • likelihoodIt is not only that the likelihood of being discovered is small. Kyseessä ei ole ainoastaan se, että todennäköisyys jäädä kiinni on pieni. Many scenarios are still possible - including the likelihood of a military attack. Monet toimintastrategiat ovat edelleen mahdollisia, myös sotilaallisen hyökkäyksen todennäköisyys. In industrialised countries there is considerably less likelihood of this happening. Teollisuusmaissa tämä todennäköisyys on huomattavasti pienempi.
 • chance
  uk
  us
  The chance of that ever happening is very small. Todennäköisyys, että tämä jonain päivänä tapahtuu, on hyvin pieni. In other words, the chance of an infant dying in Angola is about 4000% more than it is in an EU country. Imeväisen todennäköisyys menehtyä on toisin sanoen Angolassa noin 4 000 prosenttia suurempi kuin EU-maassa. The chance of a woman dying when giving birth in Sweden is 1 to 17 000; in Afghanistan the ratio is 1 to 8. Todennäköisyys sille, että nainen kuolee synnytykseen, on Ruotsissa 1:17 000, kun vastaava suhdeluku Afganistanissa on 1:8.
 • oddsWhat are the odds of the candidate member states actually complying with the EU's acquis communautaire? Mikä on sen todennäköisyys, että ehdokasvaltiot tosiasiallisesti noudattavat EU:n yhteisön säännöstöä? Id say the odds are strongly in favor of the sun rising tomorrow morning.

Sanan todennäköisyys määritelmät

 • ilmiöön tai tapahtumaan liittyvän satunnaisuuden ja epävarmuuden määrää kuvaava mitta

Synonyymit

Esimerkit

 • Todennäköisyys kuvaa satunnaisen tai muuten epävarman tapahtuman mahdollisuutta toteutua.

Haussa juuri nyt

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschEn españolPå svenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2023 Ilmainen Sanakirja