TietovisatReseptitTV-ohjelmatHoroskooppiViihdeBlogitVaihtoautot

Sanan todiste käännös suomi-englanti

 • evidence
  us
  The latest striking evidence comes from dioxin. Viimeisin räikeä todiste saatiin juuri dioksiinista. The Saharov prize, for example, is evidence of this. Saharov-palkinto on esimerkiksi todiste siitä. This is evidence of the good cooperation we have begun. Se on todiste aloittamastamme hyvästä yhteistyöstä.
 • proof
  us
  Well, here is the proof that we are not. Tässä on nyt todiste, ettei se pidä paikkaansa. The European Union itself is proof of that. Euroopan unioni on itse tästä selvä todiste. The European Union in itself is proof of this. Euroopan unioni on todiste tästä.
 • attestation
 • clueThe crossword compiler wasnt sure how to clue the word "should".Smith, clue Jones in on whats been happening.
 • piece
  us
  There is sufficient trust to hand over a person who has been arrested, and still we cannot succeed in agreeing on collecting a piece of evidence from one country and transferring it to another. Tunnemme niin suurta luottamusta, että voimme luovuttaa pidätetyn henkilön, mutta emme onnistu sopimaan siitä, että todiste hankittaisiin yhdessä valtiossa ja siirrettäisiin sieltä toiseen valtioon. I’d like another piece of pieI’m a piece of humanity
 • witness
  us
  An increase in trade with Member States bears witness to this positive factor. Euroopan unionin jäsenvaltioiden ja Bulgarian välisen kaupan kasvu on todiste tästä positiivisesta kehityksestä. This, then, bears witness to the great sensitivity in our country about this type of farming. Tämä olkoon todiste maamme vastaanottavaisuudesta luonnonmukaiselle maanviljelykselle. Parliament is committed to this task, which is something this report bears impressive witness to. Parlamentti on sitoutunut tähän tehtävään, josta käsiteltävänä oleva mietintö on vaikuttava todiste.

Sanan todiste määritelmät

 • näyte rikossyytteen tai tapahtuman tueksi

Esimerkit

 • Todisteena paikalla olosta ovat tekijän sormenjäljet.
 • Muita todisteitata ei ole esitetty.

Haussa juuri nyt

TV-ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschEn españolPå svenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2022 Ilmainen Sanakirja