HoroskooppiBlogitViihdeVaihtoautotTietovisatTV-ohjelmatReseptit

Sanan toiminnassa käännös suomi-englanti

 • in placeWhen a market is open, there must also be surveillance mechanisms in place. Kun markkinat ovat avoimet, on valvontajärjestelmien oltava toiminnassa. This system is in place, working from Luxembourg, and has been in operation for some time. Tämä järjestelmä on olemassa, toimii Luxemburgista käsin ja on ollut toiminnassa jo jonkin aikaa. Once we have this system in place, it will be the same in all countries, which is not the case today. Kun tämä järjestelmä on toiminnassa, se on sama kaikissa maissa, toisin kuin tällä hetkellä.
 • online
  us
  The Europeana site, which has been up and running for a few months, only has 5% of Europe's works online. Muutaman kuukauden toiminnassa olleella Europeana-sivustolla on saatavissa vain 5 prosenttia Euroopassa digitalisoiduista teoksista. The first reactor from KEDO scheduled to be online by the end of next year is currently running seven years late. Ensimmäinen KEDO:n toimittama reaktori, jonka oli tarkoitus olla toiminnassa ensi vuoden loppuun mennessä, on tällä hetkellä seitsemän vuotta myöhässä. Is this modem online?
 • under wayThis monitoring on the ground will be supplemented by NATO airspace monitoring which is already under way. Tätä maavalvontaa täydentää lisäksi NATOn jo toiminnassa oleva ilmavalvonta. This is an area where the European Union has a greater part to play, and I support the ECHO programme already under way. Euroopan unionilla on tässä merkittävä tehtävä, ja kannatan jo toiminnassa olevaa ECHO-ohjelmaa. The show finally got under way, just 10 minutes late
 • up
  us
  However, SIS has been up and running since 1995. SIS on kuitenkin ollut toiminnassa jo vuodesta 1995. The report recognises that the Solvit project is up and running. Mietinnössä tunnustetaan, että SOLVIT-hanke on toiminnassa. We will do our utmost to ensure that the system is up and running by 2012. Teemme kaikkemme varmistaaksemme, että järjestelmä on valmis ja toiminnassa vuoteen 2012 mennessä.

Haussa juuri nyt

TV-ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschEn españolPå svenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2022 Ilmainen Sanakirja