HoroskooppiBlogitViihdeTietovisatTV-ohjelmatReseptitVaihtoautot

Sanan toisaalta käännös suomi-englanti

 • on the other handOn the other hand, that is only natural. Se on toisaalta hyvin inhimillistä. On the other hand, it could be a reserve. Toisaalta ne voisivat olla vararahasto. On the other hand, we can have too little. Toisaalta se voi kuitenkin olla liian matala.
 • at the same timeAt the same time, we must pursue a policy of small steps. Toisaalta on välttämätöntä noudattaa hitaasti etenevää politiikkaa. At the same time, global warming may present an opportunity. Toisaalta ilmastonlämpeneminen voi osoittautua myönteiseksi mahdollisuudeksi. At the same time, we must also reduce the risks for people. Meidän on toisaalta myös vähennettävä ihmisten terveysriskejä.
 • however
  us
  On the other hand, however, we must face the facts. Toisaalta meidän täytyy kuitenkin ottaa tarkasteltavaksi myös riskit. This also, however, entails criticism, where necessary. Toisaalta tähän politiikkaan sisältyy tarvittaessa myös kritiikkiä. However, I was also reminded of what happened to the Titanic. Toisaalta minun täytyy kuitenkin jälleen ajatella Titanicin tarinaa.
 • then
  us
  Then again, democracy is not strictly rational. Toisaalta, demokratia ei ole täysin järjenmukaista. But then there are the side effects which we do not discuss here. Toisaalta on olemassa sivuvaikutuksia, joista ei täällä keskustella. Firstly, for reasons of content and then, of course, also for formal reasons. Toisaalta sisällön vuoksi ja luonnollisesti myös muodollisten seikkojen vuoksi.
 • then againThen again, democracy is not strictly rational. Toisaalta, demokratia ei ole täysin järjenmukaista. But then again, the central theme of the liberalisation of the postal services is employment. Työllisyys on toisaalta keskeisellä sijalla postilaitoksen vapauttamisen yhteydessä. Then again, what right does this House have, even today, to criticise British colonial policies? Toisaalta, mitä oikeutta parlamentilla olisi nytkään arvostella Yhdistyneen kuningaskunnan siirtomaapolitiikkaa?

Sanan toisaalta määritelmät

 • eri kannalta katsottuna

Haussa juuri nyt

TV-ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschEn españolPå svenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2023 Ilmainen Sanakirja