ViihdeReseptitTV-ohjelmatHoroskooppiTietovisatVaihtoautotBlogit

Sanan toisin kuin käännös suomi-englanti

 • unlike
  us
  But, unlike him, I am glad about that. Mutta toisin kuin hän, olen iloinen siitä. Unlike Mr Evans, we think that is important. Toisin kuin jäsen Evans, pidämme tätä tärkeänä asiana. Unlike Mrs Díez González, I do not think so. En usko sitä, toisin kuin esittelijä Díez González.
 • as opposed to
  It certainly appears as if institutional Europe as opposed to the citizens’ Europe has rather lost its way. Näyttää tosiaankin siltä, että Euroopan unionin toimielimet olisivat joutuneet väärille raiteille toisin kuin kansalaiset. I would hope the German Government, as opposed to the German Presidency, will be taking a lead in this area. Toivottavasti Saksan hallitus - toisin kuin puheenjohtajavaltio Saksa - ottaa tällä alalla ohjakset käsiinsä. My own country, the UK – as opposed to my own nation, Scotland – is putting forward a position that is as unconstructive as it is unclear. Oma maani Yhdistynyt kuningaskunta – toisin kuin oma kotimaani Skotlanti – aikoo esittää kannan, joka on kaikkea muuta kuin rakentava ja selkeä.
 • contrary to
  Contrary to the procedure in 2004, we are now in codecision. Toisin kuin vuoden 2004 menettelyssä, meillä on nyt yhteispäätösmenettely. I, contrary to Mr Imbeni, do not consider this to be a good procedure. Toisin kuin jäsen Imbeni, en pidä tätä hyvänä menettelynä. Contrary to certain more radical views, I believe that all three are necessary. Toisin kuin muutamissa radikaalimmissa näkemyksissä on esitetty, olen sitä mieltä, että kaikki kolme ovat tarpeellisia.
 • in contrast to
  What would I like to see, in contrast to Samara? Mitä odotan tältä kokoukselta, mitä olisi tehtävä toisin kuin Samarassa? In contrast to Mrs Corazza Bildt, I think that a good compromise has been reached. Toisin kuin Anna Maria Corazza Bildt, minun mielestäni on saatu aikaan hyvä kompromissi. In contrast to the Council, Parliament has given specific figures in this regard. Toisin kuin neuvosto, parlamentti on esittänyt tätä varten täsmällisiä summia.

Sanan toisin kuin määritelmät

 • ei samalla tavalla, vastoin

Esimerkit

 • Kuiva kesä ei ole kokonaan näivettänyt sienikasvustoja, toisin kuin aiemmin pelättiin. (yle.fi

Haussa juuri nyt

TV-ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschPå SvenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2021 Ilmainen Sanakirja