TV-ohjelmatTietovisatViihdeBlogitVaihtoautotReseptitHoroskooppi

Sanan toisinpäin käännös suomi-englanti

  • the other way aroundI think it is the other way around. Mielestäni se pitää nähdä toisinpäin. Surely it should have been the other way around. Tietenkin asian olisi pitänyt edetä toisinpäin. This is certainly not the case the other way around. Toisinpäin tämä ei päde lainkaan.
  • vice versaIsrael has to recognise Hamas and initiate dialogue with them, and vice versa - Hamas has to recognise Israel. Israelin on tunnustettava Hamas ja aloitettava vuoropuhelu sen kanssa, ja sama pätee toisinpäin - Hamasin on tunnustettava Israel. A religious community which appropriates the competencies and means which really belong to the state is on the wrong track, and vice versa . Uskontokunta, joka hankkii itselleen toimivallan ja keinot, jotka kuuluvat itse asiassa valtiolle, on väärällä tiellä, ja sama pätee toisinpäin. As long as my friend Mike places first and my friend Joe places second, or vice versa, I will be happy!

Esimerkit

  • Käännä se toisinpäin.
  • Opas muistutti että Roma on toisinpäin amor.
  • Kun lääkärin vastaanotolla on pelottanut vallan mahdottomasti, voi leikissä kääntää roolit toisinpäin ja suorittaa toimenpiteen vaikka nallelle.

Haussa juuri nyt

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschEn españolPå svenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2023 Ilmainen Sanakirja