TV-ohjelmatTietovisatVaihtoautotHoroskooppiNauris.fiReseptitBlogit

Sanan toistuva käännös suomi-englanti

 • frequent
  Sadly, trafficking in women is also a familiar and frequent phenomenon. Valitettavasti myös naiskauppa on yleinen ja toistuva ilmiö. Indeed, we should be aware that frequent exposure to low doses of radiation can cause cancers and malformations. Meidän pitäisi todella olla tietoisia siitä, että toistuva altistuminen pienille säteilymäärille voi aiheuttaa syöpää ja epämuodostumia. What is more, there has been an alarming increase in frequent and systematic violence against women both during and after conflicts. Lisäksi järjestelmällisesti toistuva väkivalta naisia kohtaan on lisääntynyt hälyttävästi sekä selkkauksien aikana että niiden jälkeen.
 • recurrent
  In the past, personal data protection has been a recurrent issue. Henkilötietojen suojelu on aiemmin ollut toistuva kysymys. The subject has now become a recurrent item on the agenda of the European Parliament. Aiheesta on nyt tullut toistuva kohta Euroopan parlamentin asialistalla. It also concerns the recurrent problem of the long-distance transport of animals, sometimes in grim conditions. Se koskee myös pitkän matkan eläinkuljetuksia, joiden olosuhteet voivat olla ankarat ja jotka ovat toistuva ongelma.
 • repeating
 • repetitive
 • iterative
  uk
  us
  The proposed approach to establishing quality criteria is both flexible and iterative, taking account of local characteristics and allowing further improvements. Laatunormien määrittämistä koskeva ehdotettu lähestymistapa on sekä joustava että toistuva, ja siinä otetaan huomioon paikalliset erityispiirteet ja mahdollistetaan parannukset.
 • continual
  us
 • cyclic
  The weather had a cyclic pattern of rain and sun.Benzene and cyclohexane are both cyclic compounds.
 • perennial
  us
  a perennial streamHis artwork has a perennial beauty.Change is a perennial theme in politics.
 • persistent
  She has had a persistent cough for weeks.There was a persistent knocking on the door.There have been persistent rumours for years.
 • recurring
  Mr President, this is a recurring debate in Parliament. S&D-ryhmän puolesta. - (PT) Arvoisa puhemies, kyseessä on toistuva keskustelu parlamentissa. Unfortunately, this is a recurring problem. Tämä on valitettavasti toistuva ongelma. Another recurring claim is that the developing countries will then be able to share in the recovery. Toinen toistuva väite on se, että kehitysmaat kykenisivät sitten osallistumaan elvyttämiseen.
 • repetitious
 • routine
  us
  Connie was completely robotic and emotionless by age 12; her entire life had become one big routinestand-up comedy routine
 • frequentative
  "Crackle" is an English frequentative verb derived from "crack".
 • repeated
  us
  These are repeated acts of violence. Kyseessä on todellakin toistuva väkivalta. This observation is made repeatedly and Iraq is further proof of it. Tämä on toistuva huomio, ja Irak on siitä uusi esimerkki. The effects and risks of radiation from X-rays are well known in medicine where repeated exposure to this kind of radiation is not recommended. Röntgensäteiden säteilyn vaikutukset ja riskit tunnetaan hyvin lääketieteessä, missä toistuva altistuminen tämäntyyppiselle säteilylle ei ole suositeltavaa.

Sanan toistuva määritelmät

 • joka tapahtuu uudelleen
Monipuolisin TV-opas

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschPå SvenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2019 Ilmainen Sanakirja