TV-ohjelmatTietovisatViihdeBlogitReseptitHoroskooppiVaihtoautot

Sanan toistuvasti käännös suomi-englanti

 • repeatedly
  us
  They talk repeatedly about the energy mix. Mietinnöissä mainitaan toistuvasti energiayhdistelmä. The EU had repeatedly called for his release. EU oli toistuvasti vaatinut hänen vapauttamistaan. You said that repeatedly to the House of Lords. Sanoitte sen toistuvasti ylähuoneessa.
 • time and again
  This issue has been raised time and again since 1994. Tämä aihe on otettu esiin toistuvasti vuoden 1994 jälkeen. This has time and again proved to be a curse for humanity. Tämä on ilmennyt toistuvasti kirouksena ihmiskunnan keskuudessa. Time and again we hear fine words on the subject of transport. Kuulemme liikenteestä toistuvasti kauniita sanoja.
 • time and time again
  Iran has deceived and obstructed the international community time and time again. Iran on toistuvasti pettänyt kansainvälisen yhteisön ja vaikeuttanut sen toimintaa. I cannot accept time and time again the example of Senegal, because this is not correct. En voi hyväksyä, että Senegalia käytetään toistuvasti esimerkkinä, koska se ei ole oikein.

Haussa juuri nyt

TV-ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschPå SvenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2021 Ilmainen Sanakirja