VaihtoautotTietovisatNauris.fiTV-ohjelmatHoroskooppiReseptitBlogit

Sanan toiveikas käännös suomi-englanti

 • hopeful
  This is reason to be pleased and hopeful. Sen vuoksi on syytä olla iloinen ja toiveikas. I am hopeful that the referendum will happen. Olen toiveikas, että kansanäänestys toteutuu. I will also tell you the answer. I am not hopeful. Annan teille myös vastauksen: en ole toiveikas.
 • sanguine
  us
  a sanguine bodily temperamenta sanguine temperIm sanguine about the eventual success of the project
 • confident
  us
  I am hopeful, but I am not very confident that this will be possible without us wielding a big stick. Olen toiveikas, mutta en ole kovinkaan varma siitä, että tämä onnistuu ilman järeitä toimenpiteitä. I am confident that fair competition between the cross-border transfer systems leads to better, more favourable supply. Olen toiveikas sen suhteen, että reilu kilpailu rajojen yli suoritettavissa tilisiirroissa parantaa tarjontaa ja tekee siitä edullisempaa. I am confident that Berlin will be a success and that Agenda 2000 can be formally adopted before the end of the present legislative term. Olen toiveikas sen suhteen, että Berliinin kokous onnistuu ja että Agenda 2000: sta voidaan päättää myös muodollisesti vielä nykyisen parlamentin vaalikauden aikana.
 • encouraged
  I think that is a lesson to the doomsayers, and I am encouraged that a compromise is possible. Siinä on mielestäni opetus tuomiopäivän julistajille, ja olen toiveikas ratkaisun suhteen.
Monipuolisin TV-opas

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschPå SvenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2019 Ilmainen Sanakirja