TV-ohjelmatReseptitNauris.fiVaihtoautotTietovisatBlogitHoroskooppi

Sanan toivottu käännös suomi-englanti

 • desirable
  us
  That cannot be a desirable outcome. Se ei voi olla toivottu tulos. This applicant has almost all desirable propertiesThere are plenty of desirables on display in the window.
 • wanted
  us
  Also it was felt that the first paper was not as detailed as people wanted. Koimme myös, ettei ensimmäinen asiakirja ollut niin perusteellinen kuin oli toivottu. Giving women that power means that when children are born, they are wanted and are genuinely able to develop - something that is every child's basic right. Kun naisille annetaan tämä oikeus, se merkitsee, että lapsen syntymää on toivottu ja että lapset voivat todella kehittyä, mikä on jokaisen perusoikeus.
 • desired
  us
  Only then can the aid actually have the desired effect. Vain siten tuella voi todella olla toivottu vaikutus. This strikes me as an effective means of achieving the desired aim. Tämä vaikuttaa minusta tehokkaalta tavalta saavuttaa toivottu tulos. In other words, the European Union as a global player is the desired solution. Toisin sanoen Euroopan unioni maailmanlaajuisena toimijana on toivottu ratkaisu.
Monipuolisin TV-opas

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschPå SvenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2019 Ilmainen Sanakirja