ReseptitHoroskooppiVaihtoautotTV-ohjelmatViihdeTietovisatBlogit

Sanan tosiasia käännös suomi-englanti

 • fact
  us
  That is a fact. A fact, and you can see it for yourselves. Tämä on tosiasia - tosiasia, jonka voitte nähdä myös itse. This is a simple fact of life. Tämä on yksinkertainen tosiasia. I deplore it, but it is a fact. Se on valitettavaa, mutta se on tosiasia.
 • positive
  us
  The fact is that most of the investments that the EU has made will later have positive consequences for Europe as well. Tosiasia on, että useimmilla EU:n tekemillä investoinneilla on myöhemmin myönteisiä vaikutuksia myös Euroopan kannalta. The fact remains that the idea is now out there and that is the real positive point which enables me to vote for the compromise. Tosiasia on, että ajatus sisältyy nyt kompromissiin, ja se on todellinen myönteinen seikka, jonka ansiosta voin äänestää sen puolesta. It is further right that this report identifies the fact that we need to promote this progress both positively and earnestly. On niin ikään oikein, että tässä mietinnössä tunnustetaan se tosiasia, että meidän on edistettävä tätä prosessia myönteisesti ja rehellisesti.

Sanan tosiasia määritelmät

Synonyymit

Esimerkit

 • Monet esittävät vakaumuksellisia mielipiteitään tosiasioina.

Haussa juuri nyt

TV-ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschEn españolPå svenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2022 Ilmainen Sanakirja