BlogitReseptitTietovisatVaihtoautotTV-ohjelmatHoroskooppiViihde

Sanan toteutus käännös suomi-englanti

 • execution
  us
  Rio's political framework was sound, but its execution poor. Riolla oli hyvät poliittiset kehykset mutta sen toteutus oli huono. Specific execution is still in the hands of the States and global coordination in the hands of Eurocontrol. Käytännön toteutus on edelleen valtioiden ja kokonaiskoordinointi Eurocontrolin käsissä. All too often, the execution of Structural Funds has been bureaucratic and the implementation slow and inefficient. Rakennerahastojen täytäntöönpano on ollut turhan usein liian byrokraattista, ja käytännön toteutus on ollut hidasta ja tehotonta.
 • implementation
  us
  Even then, implementation is very difficult. Siitä huolimatta toteutus on hyvin vaikeaa. Subject: Implementation of democracy programmes Aihe: Demokratiaohjelmien toteutus The practical implementation is the difficult bit. Käytännön toteutus on se vaikein osuus.
 • realisationMy party believes this to be the realisation of Orwell's 'Big Brother' Britain. Puolueeni uskoo, että tämä on toteutus Orwellin ”Britannian isoveljestä”. Viattomien henkilöiden DNA-tietoja ei saisi vaihtaa. President-in-Office. - (SL) The practical realisation will rest with each Member State. neuvoston puheenjohtaja. - (SL) Arvoisa puhemies, käytännön toteutus on kunkin jäsenvaltion vastuulla. However, the CCTB is a long-term project, the realisation of which lies far in the future. CCCTB-ehdotus on kuitenkin pitkäaikainen hanke, jonka toteutus on vielä kaukana tulevaisuudessa.
 • realization
  us
  He came to the startling realization that he had never really known the truth.He did not stay around long enough to see the realization of the idea.The realization of the plan took several years.

Sanan toteutus määritelmät

Esimerkit

 • Hankkeen toteutukseen otettiin mukaan paikallisia urheiluseuroja.
 • Juoni oli mielenkiintoinen, mutta toteutuksessa keskityttiin liikaa kuvalliseen kikkailuun.

Haussa juuri nyt

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschEn españolPå svenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2023 Ilmainen Sanakirja