BlogitHoroskooppiVaihtoautotTV-ohjelmatNauris.fiReseptitTietovisat

Sanan totta käännös suomi-englanti

 • for real
  It will only be for real when the ruling of the Supreme Court to allow free national elections is implemented. Siitä tulee totta vasta sitten, kun korkeimman oikeuden päätös koko maan kattavien vapaiden vaalien järjestämisestä toteutuu. Is his story for real?Are you for real bro?
 • indeed
  us
  That is indeed the case, Mr Wurtz. Se on varmasti totta, jäsen Wurtz. That is a fact; indeed, it has been. Tämä on totta, näin todellakin on tapahtunut. This is indeed a desirable development. Se on toden totta toivottavaa kehitystä.
 • really
  us
  The time really has come to turn words into action. On todella tullut aika tehdä sanoista totta. Is that really true because it is very hard to believe? Onko se tosiaankin totta, koska sitä on erittäin vaikea uskoa? It is true that what remains could be really tough going. On totta, että se, mikä jää jäljelle, saattaa olla todella kova pähkinä purtavaksi.
 • true
  uk
  us
  This was true 60 years ago and it is still true today. Tämä oli totta 60 vuotta sitten ja se on edelleen totta tänään. If it is true for the others, it is therefore true for us. Jos se on totta muille, se on totta meillekin. That was true then, it is true today and it will also be true in the future! Tämä oli totta silloin, se on totta nykyään ja se on totta myös tulevaisuudessa!

Sanan totta määritelmät

  Monipuolisin TV-opas

  Telsu.fi TV-ohjelmat

  » Katso kaikki päivän ohjelmat

  Ilmainen Sanakirja

  Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

  Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

  Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

  In EnglishAuf DeutschPå SvenskaEestikeelne

  Mindmax Cloudcity
  Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
  Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
  © 2004-2019 Ilmainen Sanakirja