Nauris.fiBlogitTV-ohjelmatReseptitHoroskooppiTietovisatVaihtoautot

Sanan tottelemattomuus käännös suomi-englanti

  • disobedience
    Disobedience, opposition and rupture with the EU are the way forward which is in the people's interest. Tottelemattomuus, vastustaminen ja irtisanoutuminen EU:sta ovat kansan etujen mukainen etenemistapa. It is real disobedience and resistance which will lead to the overthrow of the exploitative barbarity of capitalism itself. Se on todellinen tottelemattomuus ja vastarinta, jotka johtavat kapitalismin raakalaismaisen riiston kukistamiseen. Resistance, disobedience and breaking from the reactionary policy of the EU, from the EU itself, are the way forward for the people. Vastarinta, tottelemattomuus ja ero EU:n taantumuksellisesta politiikasta ja itse EU:sta ovat kansalaisten tie eteenpäin.
  • insubordination
    Resistance, disobedience and insubordination in the face of the policy and measures of the EU are the only way for the people to safeguard their fundamental dignity. Vastarinta, tottelemattomuus ja alistumattomuus EU:n politiikan ja toimenpiteiden edessä on ainoa keino ihmisille turvata perusihmisarvonsa. Only the struggles of the workers, disobedience and insubordination to the EU's anti-worker and unpopular policies can reverse the worsening trend in the living conditions of the working classes. Vain työntekijöiden sinnikkyys, tottelemattomuus ja alistumattomuus EU:n työntekijävihamielisiin ja epäedullisiin toimiin voi kääntää työtä tekevien kansalaisten elintason nousuun.

Sanan tottelemattomuus määritelmät

Monipuolisin TV-opas

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschPå SvenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2019 Ilmainen Sanakirja