ViihdeTietovisatReseptitTV-ohjelmatBlogitVaihtoautotHoroskooppi

Sanan tukossa käännös suomi-englanti

  • blocked
    us
    For the time being, the London underground is completely blocked off, paralysed, closed. Lontoon metro on tällä hetkellä täysin tukossa ja suljettu ja metroliikenne on lamaantunut. I have been waiting for a plumber to come to my flat in Brussels for three weeks - the drains are blocked. Olen kolme viikkoa odottanut putkimiestä asuntooni Brysselissä - viemärit ovat tukossa. For five long decades the way back for the Palestinians was closed off and the way forward was blocked too. Viiden vuosikymmenen ajan paluutie on pysynyt palestiinalaisille suljettuna ja tie tulevaisuuteen tukossa.
  • cloggedSOLVIT seems to me to be a viable alternative to the judicial route, with the courts also being so clogged up with all kinds of different cases. SOLVIT näyttää minusta olevan toteuttamiskelpoinen vaihtoehto oikeusteille myös siksi, että tuomioistuimet ovat tukossa kaikenlaisten muiden asioiden takia.
  • congestedBecause of its strategic position as the crossroads of Europe, France's road, rail and waterway networks are often congested and therefore particularly subject to transport accidents. Ranskan strateginen sijainti Euroopan sydämessä aiheuttaa sen, että sen tie-, rautatie- ja sisävesiverkostot ovat säännöllisesti tukossa ja siten erityisen alttiita liikenneonnettomuuksille.
  • snowed underWe are completely snowed under at work because it is the end of the tax year.

Haussa juuri nyt

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschEn españolPå svenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2023 Ilmainen Sanakirja