VaihtoautotTV-ohjelmatTietovisatReseptitViihdeBlogitHoroskooppi

Sanan tulessa käännös suomi-englanti

 • afire
 • ablaze
  us
  Relative calm seems to have returned to Bangkok, although the capital was ablaze last night following intervention by government forces. Bangkok on ilmeisesti nyt suhteellisen rauhallinen, vaikka pääkaupunki oli eilen illalla tulessa hallituksen joukkojen väliintulon jälkeen.
 • inflammation
  us
  an inflammation of the mind, of the body politic, or of parties
 • on fireThe house is on fire, so the fire must be put out. Talo on tulessa ja tuli on sammutettava. My response to that was that you cannot tell somebody who is on fire that we are going to build a fire station. Vastaukseni tähän oli, ettei ihmiselle, joka on tulessa, voi sanoa, että suunnittelemme paloaseman rakentamista. I worked as a voluntary fireman for several years and I know that when a house is on fire, it does not take long before the neighbour's house is also at danger from the flames. Työskentelin vuosia vapaaehtoisena palomiehenä, ja tiedän, että kun talo on tulessa, ei kestä kauaakaan, kun liekit uhkaavat myös naapuritaloa.

Haussa juuri nyt

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschEn españolPå svenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2023 Ilmainen Sanakirja