TV-ohjelmatTietovisatVaihtoautotReseptitBlogitHoroskooppiViihde

Sanan tulkata käännös suomi-englanti

  • interpret
    us
    Remember that jokes are difficult to translate, and talk to the interpreters. Muista, että vitsejä on vaikea tulkata, ja puhu tulkeille. I conclude by saying this in Welsh, even though there is no official interpretation. Sanon tämän lopuksi walesin kielellä, vaikka sitä ei virallisesti tulkata. I will just repeat what he said so that the interpreter can say it: 'one people, one empire, one leader'. Minä toistan, mitä hän sanoi, jotta tulkit voivat tulkata sen teille: "yksi kansa, yksi valtakunta, yksi johtaja".
  • interpreteRemember that jokes are difficult to translate, and talk to the interpreters. Muista, että vitsejä on vaikea tulkata, ja puhu tulkeille. I will just repeat what he said so that the interpreter can say it: 'one people, one empire, one leader'. Minä toistan, mitä hän sanoi, jotta tulkit voivat tulkata sen teille: "yksi kansa, yksi valtakunta, yksi johtaja". Our meetings are not interpreted into our mother tongues despite the fact that many nationalities are represented here. Meidän kokouksiamme ei tulkata äidinkielellemme, vaikka monia kansallisuuksia on edustettuina.

Sanan tulkata määritelmät

Esimerkit

  • Rouva Heiskanen tulkkasi vierailun aikana.
  • Välyksiä tulkataan mittapaloilla tai rakotulkeilla.

Haussa juuri nyt

TV-ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschEn españolPå svenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2023 Ilmainen Sanakirja