BlogitTV-ohjelmatNauris.fiVaihtoautotTietovisatReseptitHoroskooppi

Sanan tulos käännös suomi-englanti

 • result
  us
  That is the result and it is a good one. Tämä on tulos ja se on hyvä tulos. The result of a vote must stand. Äänestyksen tulos jää voimaan. Frankly, there has been no result. Rehellisesti sanottuna tulos on ollut olematon.
 • outcome
  This is surely a positive outcome. Tämä on todellakin myönteinen tulos. That cannot be a desirable outcome. Se ei voi olla toivottu tulos. The outcome of the vote was as follows. Äänestyksen tulos oli seuraava.
 • return
  us
  I am aware that the only realistic outcome for Kosovo cannot be a return to Serbian sovereignty, nor partition, nor union with any other country. Olen tietoinen siitä, ettei ainoa realistinen tulos Kosovon kannalta voi olla palaaminen Serbian suvereniteetin alaisuuteen, Kosovon jakaminen eikä jonkin toisen valtion kanssa muodostettava unioni. Although the birds fly north for the summer, they return here in winterPlease return your hands to your lap
 • artifact
  The dig produced many Roman artifacts.The spot on his lung turned out to be an artifact of the X-ray process.This JPEG image has been so highly compressed that it has unsightly compression artifacts, making it unsuitable for the cover of our magazine.
 • conclusion
  us
  This study comes to the same conclusion. Tässä tutkimuksessa on saatu sama tulos. In the case of the Russian elections, however, it was a foregone conclusion. Venäjän vaaleissa tulos oli kuitenkin ennalta varma. The board has come to the conclusion that the proposed takeover would not be in the interest of our shareholders.
 • precipitate
  to precipitate a journey, or a conflictit precipitated their successwe were precipitated into a conflict
 • product
  us
  The result is that production has doubled. Tulos oli se, että tuotanto on kaksinkertaistunut. The stronger the community, the better the product! Mitä vahvempi yhteisö, sen parempi tulos! The European Union is the product of this development. Euroopan unioni on tämän kehityksen yksi tulos.
 • score
  us
  If it is the second case, it is a 2-2 score draw and a 1-1 score draw. Jos taas kyse on jälkimmäisestä tapauksesta, tulos on tasan 2-2 ja 1-1. If it is the first case, then it is a 3-3 score draw. Jos kyse on ensin mainitusta tapauksesta, tulos on tasan 3-3. Shall it in some way start saying that the score is 1-0 against asylum being granted? Tuleeko sen jollakin lailla aluksi sanoa, että on voimassa tulos 1-0 sen puolesta, että turvapaikkaa ei myönnetä?
 • accomplishment
  us
  We would like to congratulate Mr De Rossa on his outstanding report, which accomplishment was certainly the outcome of hard work. Haluamme kiittää jäsen De Rossaa loistavasta mietinnöstä, joka on taatusti kovan työn tulos.the accomplishment of an enterprise, of a prophecy, etc
 • consequence
  us
  This is a natural consequence of cooperation within the EU. Se on EU:n yhteistyön luonnollinen tulos. The outcome of the referendum and the terrible consequences were very predictable. Kansanäänestyksen tulos ja sen hirvittävät seuraukset olivat helposti ennakoitavissa. This is the truth and is undeniably the fatal consequence of indiscriminate terrorism. Tämä on totuus ja se kohtalokas tulos, johon umpimähkäinen terrorismi on kiistatta johtanut.
 • end
  us
  Nonetheless, I think the end is in sight. Tulos on minusta silti merkittävä. At the end of the road, turn leftAt the end of the story, the main characters fall in love
 • swing
  us
  The plant swung in the breeze.The children laughed as they swung.It wasnt long before the crowds mood swung towards restless irritability.
Monipuolisin TV-opas

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschPå SvenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2019 Ilmainen Sanakirja