VaihtoautotViihdeTV-ohjelmatReseptitBlogitTietovisatHoroskooppi

Sanan tunkeutuminen käännös suomi-englanti

  • encroachmentSuch encroachment into what has traditionally been seen as humanitarian or development space raises important questions. Tällainen tunkeutuminen alueelle, joka on perinteisesti nähty humanitaarisena tai kehitysyhteistyön alueena, nostaa tärkeitä kysymyksiä.
  • incursionTurkish incursions in the north contribute to complicating the situation, no matter how calm and measured the central and the Kurdish regional governments' reactions may have been - at least for now. Turkin tunkeutuminen pohjoiseen vaikeuttaa tilannetta entisestään, vaikka keskushallinnon ja kurdien aluehallinnon reaktiot ovat olleet - tai ovat ainakin nyt - hyvin rauhallisia ja harkittuja.
  • intrusion
    us
    Extending the EU's so-called 'competence' into criminal justice would be an unwarranted and unacceptable intrusion into British sovereignty. EU:n niin kutsutun toimivallan laajentaminen rikosoikeuteen olisi tarpeeton tunkeutuminen Yhdistyneen kuningaskunnan itsemääräämisoikeuteen, mitä on mahdotonta hyväksyä. There are now a number of measures in the Commission's strategy which are based on preventing intrusion into the Commission's internal network, ensuring a good overall level of security. Komission strategia sisältää nyt joukon toimia, joiden tarkoituksena on estää tunkeutuminen komission sisäiseen verkkoon. Se takaa turvallisuuden hyvän yleistason. He viewed sales calls as an unwelcome intrusion.

Haussa juuri nyt

TV-ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschEn españolPå svenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2023 Ilmainen Sanakirja