BlogitHoroskooppiViihdeVaihtoautotTietovisatReseptitTV-ohjelmat

Sanan tuomiovalta käännös suomi-englanti

  • jurisdictionThe jurisdiction has now implemented 98.4% of EU directives into domestic law. Sen tuomiovalta on nyt saattanut 98,4 prosenttia EU:n direktiiveistä osaksi maan kansallista lainsäädäntöä. Secondly, the jurisdiction of the European Court of Human Rights is supranational. Toiseksi, Euroopan ihmisoikeustuomioistuimen tuomiovalta on ylikansallista. This means that, in such cases, in Sweden, for example, the jurisdiction is located in Sweden. Tämä tarkoittaa sitä, että tällaisissa tapauksissa, esimerkiksi Ruotsissa, tuomiovalta on Ruotsissa.
  • judicature
  • judicial branch
  • judicial powerAccording to this, the legislative, the executive and the judicial powers have to remain distinct from one another; otherwise a nation's citizens are vulnerable to despotism. Sen mukaan lainsäädäntövalta, toimeenpanovalta ja tuomiovalta tulee erottaa toisistaan, muuten kansalaiset ovat alttiita mielivallalle.

Sanan tuomiovalta määritelmät

Esimerkit

  • Sopimus sisältää yksityiskohtaiset määräykset lähettäjä- ja vastaanottajavaltion oikeudesta harjoittaa tuomiovaltaa joukkojen ja siviilihenkilöstön jäseniin ja näiden huollettaviin nähden. (Hallituksen esitys 19/1997

Katso myös

Haussa juuri nyt

TV-ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschEn españolPå svenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2023 Ilmainen Sanakirja