TietovisatViihdeVaihtoautotBlogitTV-ohjelmatReseptitHoroskooppi

Sanan tuotanto käännös suomi-englanti

 • production
  uk
  us
  Production and marketing of honey Hunajan tuotanto ja kaupan pitäminen Cinema and audiovisual productions Elokuvatuotanto ja audiovisuaalinen tuotanto The reason is capitalist production. Syynä tähän on kapitalistinen tuotanto.
 • elaboration
  the elaboration of food into chymethe elaboration of chyle, or sap, or tissues
 • manufacturing
  Cheap imports are now the scourge of EU manufacturing and processing industries. EU:n tuotanto- ja jalostusteollisuus kärsivät nyt halpatuonnista. Manufacturing is moving to areas with ever lower salaries and ever more dangerous working conditions. Tuotanto siirtyy alueille, joissa on erittäin matalat palkat ja vielä vaarallisemmat työolot. The textile industry has to withstand unequal competition conditions and apply higher manufacturing, work, hygiene and ecological standards. Tekstiiliteollisuuden on toimittava epätasa-arvoisissa kilpailuolosuhteissa ja sen on sovellettava korkeampia, tuotanto-, työ-, terveys-, ja ympäristövaatimuksia.
 • oeuvre
  us
 • output
  In no other European country apart from the three Baltic States has there been a drop in economic output of more than 10%. Missään muussa Euroopan maassa kolmea Baltian valtiota lukuun ottamatta taloudellinen tuotanto ei ole laskenut yli kymmenen prosenttia. Here are some examples. Estonia's economic output has fallen by over 15%, while the European Union average is -4.1%. Mainitsen joitain esimerkkejä: Viron taloudellinen tuotanto on laskenut yli viidellätoista prosentilla, kun Euroopan unionin keskiarvo on -4,1 prosenttia.Secondly, increased aid for EU domestic production would produce disappointing results: little extra output at a high cost. Toiseksi, EU:n sisäisen tuotannon ylimääräisen tuen tulokset eivät olisi tyydyttäviä: tuotanto lisääntyisi hieman mutta kustannukset olisivat korkeat.
 • produce
  Now it is about EUR 270 per tonne, and it is profitable to produce. Nyt tonni maksaa noin 270 euroa, jolloin tuotanto on kannattavaa. to produce a side of a triangleto produce a mans life to threescore
 • product
  us
  Production and marketing of honey Hunajan tuotanto ja kaupan pitäminen Cinema and audiovisual productions Elokuvatuotanto ja audiovisuaalinen tuotanto The reason is capitalist production. Syynä tähän on kapitalistinen tuotanto.

Sanan tuotanto määritelmät

 • tuottamisen tulos; teollisen toiminnan tulos, josta syntyy hyödykkeitä, näiden tuotteiden kokonaismäärä
 • kirjailijan tm. taiteilijan teokset
 • elokuvan, äänilevyn tai vastaavan valmistamisprosessi, myös produktio

Esimerkit

 • Tehtaan tuotanto nousi viime vuodesta 5 %.
 • Kirjailijan tuotanto on hyvin laaja: 53 teosta.

Haussa juuri nyt

TV-ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschPå SvenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2021 Ilmainen Sanakirja