BlogitReseptitViihdeTietovisatHoroskooppiVaihtoautotTV-ohjelmat

Sanan turva käännös suomi-englanti

 • refuge
  us
  In today's difficult market, the quality product is the best refuge, but it does need fulsome promotion. Nykypäivän vaikeilla markkinoilla laadukas tuote on paras turva, mutta sitä on mainostettava ylettömästi.
 • security
  us
  Security can only come after that. Turva voi tulla ainoastaan sen jälkeen. He was giving a judgment on the security barrier. Hän oli antamassa tuomiota turva-aidasta. Where is the security for our jobs, savings and pensions? Missä on työpaikkojemme, säästöjemme ja eläkkeidemme turva?
 • aegis
 • indemnification
 • protection
  us
  They are also small countries' only protection. Se on myös pienten maiden ainut turva. We are here to close this gap, this vacuum, in the protection. Me haluamme sulkea tämän turva-aukon, tämän tyhjiön. In addition, investors often have better protection with an actively-managed fund. Sijoittajien turva voidaan sitä paitsi usein taata paremmin aktiivisesti hallitun rahaston ansiosta.
 • resort
  us
  to have resort to violence
 • safe
  us
  You’ll be safe hereIt’s safe to eat thisWe have to find a safe spot, where we can hide out until this is over
 • safety
  us
  The lack of a uniform safety and signalling system is one of those. Yksi niistä on yhtenäisen turva- ja merkinantojärjestelmän puuttuminen. Family life often loses its meaning, which is to provide a sense of safety and security. Perhe-elämä menettää usein merkityksensä, vaikka sen tarkoituksena on tarjota turvallisuuden ja turvan tunnetta. I know that because I have asked around and I have asked people to ring up airlines to inquire about their child safety systems. Tiedän tämän, sillä olen kysynyt asiasta sieltä täältä ja pyytänyt ihmisiä tiedustelemaan lentoyhtiöiltä niiden lapsia koskevista turvajärjestelmistä.

Sanan turva määritelmät

Esimerkit

 • Piiloudutaan bunkkeriin; siellä olemme turvassa!

Haussa juuri nyt

TV-ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschEn españolPå svenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2022 Ilmainen Sanakirja