ViihdeReseptitTietovisatVaihtoautotBlogitTV-ohjelmatJääkiekon MMHoroskooppi

Sanan turvallinen käännös suomi-englanti

 • safe
  us
  Either a standard is safe or it is not. Normi joko on turvallinen tai se ei ole turvallinen. New Zealanders are guided by the slogan 'Green, clean and safe'. Uusiseelantilaisten ohjenuorana on iskulause: "Vihreä, puhdas ja turvallinen". Is Afghanistan a safe country? Onko Afganistan turvallinen maa?
 • secure
  us
  The country is also a stable and secure outpost of the European area. Lisäksi tämä maa on Euroopan alueen vakaa ja turvallinen ulkovartio. We hope that this solution too will secure adequate safety conditions. Toivokaamme, että tämä ratkaisu on riittävän turvallinen. By 2020, a single and secure European e-services area should be created. Vuoteen 2020 mennessä olisi luotava yhtenäinen ja turvallinen EU:n sähköisten palvelujen alue.
 • comfortable
  us
  However, it is necessary to realise that, without rolling resistance, which occurs through the deformation of tyres and their elastic properties, safe and comfortable driving would be impossible. On kuitenkin otettava huomioon, että ilman vierintävastusta, joka syntyy renkaiden kulutuspinnasta ja elastista ominaisuuksista, turvallinen ja mukava ajaminen olisi mahdotonta. This is the most comfortable bed Ive ever slept inWhat a great guestroom! Ill be quite comfortable here

Sanan turvallinen määritelmät

Haussa juuri nyt

TV-ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschEn españolPå svenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2022 Ilmainen Sanakirja