HoroskooppiVaihtoautotReseptitNauris.fiTV-ohjelmatBlogitTietovisat

Sanan turvattu käännös suomi-englanti

 • protected
  us
  Adopting a child means ensuring they have a future which is better, protected and full of hope. Lapsen adoptoiminen merkitsee, että heille tarjotaan entistä parempi ja turvattu tulevaisuus, joka on täynnä toivoa. Passengers who have bought a package holiday are already more than adequately protected by Directive 90/314. Pakettiloman ostaneiden matkustajien asema on jo turvattu paremmin kuin tyydyttävästi direktiivillä 90/314/ETY. It is for the Commission to set up the framework in such a way that services of general interest are protected. Komission tehtävänä on luoda sellaiset puitteet, joissa yleishyödylliset palvelut on turvattu.
 • assured
  us
  The road to peace is not assured. Tietä rauhaan ei ole turvattu. We cannot let them believe their future is assured. Emme saa antaa niiden uskoa, että tulevaisuus on turvattu. The success of this pan-European undertaking is far from being assured. Tämän yleiseurooppalaisen hankkeen menestyminen on kaikkea muuta kuin turvattu.
 • secure
  us
  That principle has been rightly secured by this judgment. Tällä tuomiolla on turvattu oikeutetusti tämä periaate. He told us that Britain's so-called 'red lines' have been secured. Hän totesi, että Yhdistyneen kuningaskunnan niin kutsutut reunaehdot on turvattu. Atypical contracts, secured professional paths and new forms of social dialogue ( Epätyypilliset työsuhteet, turvattu työura, joustoturva ja työmarkkinaosapuolten vuoropuhelun uudet muodot (
Monipuolisin TV-opas

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschPå SvenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2019 Ilmainen Sanakirja