TV-ohjelmatReseptitVaihtoautotTietovisatJääkiekon MMViihdeHoroskooppiBlogit

Sanan turvautuminen käännös suomi-englanti

  • recourseRecourse to the precautionary principle Turvautuminen ennalta varautumisen periaatteeseen You sometimes hear that recourse to the law is a sign of weakness. Kuulemme joskus sanottavan, että lainsäädäntöön turvautuminen on heikkouden merkki. It is absolutely essential, in this eventuality, to have recourse to rail transport. Tässä mielessä turvautuminen rautateihin on välttämätöntä.
  • relianceWe hope that the Convention will find the means to avoid gridlock on European Union decision-making, through excessive reliance on the veto mechanism. Toivomme, että valmistelukunta löytää keinot välttää Euroopan unionin päätöksenteon lukkiutuminen ja liiallinen turvautuminen veto-oikeuteen. It acknowledges those errors and mistaken attitudes of development policies which prevailed for far too long, such as the concentration on technical solutions and the reliance on foreign models. Se tunnustaa ne kehityspolitiikkojen virheet ja väärät asenteet, jotka vallitsivat liian kauan, kuten keskittyminen teknisiin ratkaisuihin ja ulkomaisiin malleihin turvautuminen. Your reliance on his expertise may be misplaced

Haussa juuri nyt

TV-ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschEn españolPå svenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2022 Ilmainen Sanakirja