BlogitTietovisatNauris.fiVaihtoautotReseptitTV-ohjelmatHoroskooppi

Sanan turvautuminen käännös suomi-englanti

  • recourse
    Recourse to the precautionary principle Turvautuminen ennalta varautumisen periaatteeseen You sometimes hear that recourse to the law is a sign of weakness. Kuulemme joskus sanottavan, että lainsäädäntöön turvautuminen on heikkouden merkki. It is absolutely essential, in this eventuality, to have recourse to rail transport. Tässä mielessä turvautuminen rautateihin on välttämätöntä.
  • reliance
    We hope that the Convention will find the means to avoid gridlock on European Union decision-making, through excessive reliance on the veto mechanism. Toivomme, että valmistelukunta löytää keinot välttää Euroopan unionin päätöksenteon lukkiutuminen ja liiallinen turvautuminen veto-oikeuteen. It acknowledges those errors and mistaken attitudes of development policies which prevailed for far too long, such as the concentration on technical solutions and the reliance on foreign models. Se tunnustaa ne kehityspolitiikkojen virheet ja väärät asenteet, jotka vallitsivat liian kauan, kuten keskittyminen teknisiin ratkaisuihin ja ulkomaisiin malleihin turvautuminen. Your reliance on his expertise may be misplaced
  • resort to
    A considerable leap is required to resort to violence. Väkivaltaan turvautuminen on suuri muutos tässä asenteessa. The resort to the pre-emptive use of force is not a new idea. Turvautuminen ennalta ehkäisevään voimankäyttöön ei ole mikään uusi ajatus. Although legislation will continue to be a key instrument, there are a great many reasons why we should not resort to using legislation alone. Vaikka lainsäädäntö on jatkossakin keskeinen väline, pelkkään lainsäädäntöön turvautuminen on monestakin syystä epäsuotavaa.
Monipuolisin TV-opas

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschPå SvenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2019 Ilmainen Sanakirja