TietovisatHoroskooppiBlogitVaihtoautotReseptitViihdeTV-ohjelmat

Sanan työelämä käännös suomi-englanti

 • working lifeWorking life is part of life, not all of it. Työelämä on osa elämää, ei koko elämä. Working life and education must be fully integrated. Työelämä ja koulutus on integroitava täysin. It must be possible for both women and men to combine family life and working life. Niin naisten kuin miestenkin on voitava yhdistää perhe-elämä ja työelämä.
 • life
  uk
  us
  Working life is part of life, not all of it. Työelämä on osa elämää, ei koko elämä. Working life and education must be fully integrated. Työelämä ja koulutus on integroitava täysin. It must be possible for both women and men to combine family life and working life. Niin naisten kuin miestenkin on voitava yhdistää perhe-elämä ja työelämä.
 • working
  us
  Working life is part of life, not all of it. Työelämä on osa elämää, ei koko elämä. Working life and education must be fully integrated. Työelämä ja koulutus on integroitava täysin. Flexible working lives: time for leisure and families. Joustava työelämä suo aikaa virkistykselle ja perhe-elämälle.

Sanan työelämä määritelmät

  Esimerkit

  • siirtyä koulusta työelämään

  Haussa juuri nyt

  Ilmainen Sanakirja

  Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

  Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

  Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

  In EnglishAuf DeutschEn españolPå svenskaEestikeelne

  Mindmax Cloudcity
  Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
  Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
  © 2004-2023 Ilmainen Sanakirja