ReseptitBlogitTietovisatVaihtoautotViihdeTV-ohjelmatHoroskooppi

Sanan työpaikka käännös suomi-englanti

 • workplace
  It is equally important to give retraining opportunities to those in the existing workplace. Yhtä tärkeää on antaa uudelleenkoulutusmahdollisuuksia niille, joilla on työpaikka. Finally, I would like to say that the car industry is an important workplace, an often predominantly male workplace, and it has our full support. Lopuksi toteaisin, että autoteollisuus on merkittävä työllistäjä ja usein hyvin miesvaltainen työpaikka, ja se saa täyden tukemme. As a young MEP, I support the Erasmus initiative, which is the first workplace providing young people with access to the labour market. Nuorena Euroopan parlamentin jäsenenä tuen Erasmus-aloitetta, joka on ensimmäinen nuorille pääsyn työmarkkinoille tarjoava työpaikka.
 • position
  us
  Chief of Staff is the second-highest position in the army.My position on this issue is unchanged.Stand in this position, with your arms at your side.
 • workstead
 • job
  uk
  us
  The first job is very important. Ensimmäinen työpaikka on hyvin tärkeä. Only just under a half of all older workers have a job. Vain alle puolella kaikista iäkkäistä työntekijöistä on työpaikka. There are too many jobs at stake. Liian moni työpaikka on vaakalaudalla.
 • post
  us
  Post no bills.to post someone for cowardiceSince Jim was new to the game, he had to post $4 in order to receive a hand.
 • situation
  us
  This situation is even more serious if we take into account the increase in undeclared female workers, and the fact that many women have no choice but to accept precarious jobs. Tilanne on vieläkin vakavampi, kun otetaan huomioon naispuolisten pimeiden työntekijöiden lukumäärän kasvu ja se, ettei monilla naisilla ole muuta vaihtoehtoa kuin ottaa vastaan epävarma työpaikka. The United States is in an awkward situation with debt default loomingThe Botanical Gardens are in a delightful situation on the river bank
 • work
  uk
  us
  Where will these people find work? Mistä näille ihmisille löytyy työpaikka? It is not only a work establishment but also a political symbol. Se ei ole ainoastaan työpaikka vaan myös poliittinen symboli. The European Parliament is still a very old-fashioned place to work in. Euroopan parlamentti on vielä sangen vanhanaikainen työpaikka.
 • workspace
  us

Sanan työpaikka määritelmät

Haussa juuri nyt

TV-ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschPå SvenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2021 Ilmainen Sanakirja