ReseptitTietovisatHoroskooppiVaihtoautotBlogitTV-ohjelmatNauris.fi

Sanan työskennellä käännös suomi-englanti

 • work
  uk
  us
  They wanted to work in Europe. He halusivat työskennellä Euroopassa. We should work to achieve this. Meidän pitäisi työskennellä sen hyväksi. They cannot be working in a vacuum. He eivät voi työskennellä tyhjiössä.
 • job
  uk
  us
  This is about the right to work on one's own personality development without necessarily focusing on the jobs. Tässä kyse on oikeudesta työskennellä oman yksilöllisen itsensä toteuttamisen parissa, ilman että tämä liittyy välttämättä työelämään. However, forced employment, where the worker has no choice, but is perhaps unable to find a job, looks like part-time unemployment. Silti myös tilanne, jossa työntekijän on pakko työskennellä, jossa hänellä ei ole valinnanvaraa mutta hän ei kenties kykene löytämään työpaikkaa, näyttää osa-aikaistyöttömyydeltä. Anyone moving from one country to another for a job should work under the conditions applicable in their new country. Jokaisen, joka muuttaa toiseen maahan työpaikan vuoksi, tulisi työskennellä tässä uudessa maassa sovellettavien sääntöjen mukaisesti.
 • To work (to do a specific task).

Sanan työskennellä määritelmät

Monipuolisin TV-opas

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschPå SvenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2019 Ilmainen Sanakirja