ReseptitVaihtoautotHoroskooppiTietovisatTV-ohjelmatViihdeBlogit

Sanan työsopimus käännös suomi-englanti

  • employment contractAllow me to come straight to the point: more and more people have fixed-term employment contracts. Nyt itse asiaan: yhä useammalla työntekijällä on määräaikainen työsopimus. We want these women to live in a legal situation with decent employment contracts so that they cannot become victims of exploitation. Haluamme, että näillä naisilla olisi laillinen asema ja kohtuullinen työsopimus, jotta he eivät joutuisi hyväksikäytön uhreiksi. However, the most abusive measure, which blatantly flouts basic human rights, aims to suspend by law an employee's individual employment contract while taking part in a strike. Kaikkein loukkaavin on kuitenkin perusihmisoikeuksia räikeästi rikkova toimenpide, jolla työntekijän henkilökohtainen työsopimus voidaan lain mukaan lopettaa, jos hän osallistuu lakkoon.
  • contract of employmentIn this, the normal contract of employment, as opposed to assorted, precarious statutes, is the point of reference. Lähtökohtana on tällöin oltava vakiomuotoinen työsopimus erotuksena erilaisista epävarmoista sopimuksista. It does not offer any particular rights or benefits to card holders, because it requires a contract of employment to already be in place. Sillä ei tarjota kortin haltijoille mitään erityisiä oikeuksia tai etuja, koska siinä edellytetään, että työsopimus on jo tehty. The Commission also agrees with a provision for cases in which the contract of employment between the service provider and his employer is terminated at short notice. Komissio voi myös hyväksyä määräyksen, joka koskee sellaisia tapauksia, että palvelujen tarjoajan ja sen työntekijöiden välinen työsopimus sanotaan yllättäen irti.
  • contract of service
  • labour contractYoung people and the over-50s are encountering difficulties in finding a job and are often forced to accept temporary labour contracts or a job below the qualifications they have obtained. Nuorilla ja yli 50-vuotiailla on vaikeuksia löytää työpaikkaa, ja heidän on usein pakko hyväksyä määräaikainen työsopimus tai työpaikka, jonka vaatimustaso on alhaisempi kuin heidän pätevyytensä.
  • service agreement
  • service contract

Haussa juuri nyt

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschEn españolPå svenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2023 Ilmainen Sanakirja