ViihdeBlogitVaihtoautotHoroskooppiTietovisatTV-ohjelmatReseptit

Sanan tylsä käännös suomi-englanti

 • boring
  us
  However, our relationship with the Commission is tremendously boring. Suhteemme komissioon on kuitenkin uskomattoman tylsä. The Modernised Customs Code, as the Commissioner has heard me say before, is an amazingly boring but ever so important piece of law from the Commission. Komission jäsen on kuullut minun toteavan ennenkin, että uudistettu tullikoodeksi on uskomattoman tylsä mutta sitäkin tärkeämpi säädös. The problem is, information without emotion will not be taken up and I am afraid Europe is pretty dull and boring - except your good self - so you need to address that. Ongelma on siinä, että pelkkää tietoa ilman tunnetta ei oteta vastaan, ja EU on ikävä kyllä aika tylsä ja pitkäveteinen - teitä itseänne lukuun ottamatta -, joten teidän paneuduttava tähän.
 • dull
  us
  Is it a dull accounting exercise or a key political act? Onko se tylsä kirjanpitotoimi vai keskeinen poliittinen toimi? Like Question Time here I find it dull, long-winded and lacking in sparkle. Kuten meidänkin kyselytuntimme, se on mielestäni tylsä, pitkäveteinen ja siitä puuttuu kipinä. Something that was a dull and unexciting event for years is now, thank goodness, very different. Se, mikä oli vuosien ajan tylsä ja vain vähän innostava kokemus, on luojan kiitos nyt toisenlainen.
 • blunt
  us
  Then we can discuss scientific gaps in methods and the fact that it is perhaps a blunt instrument. Voimme toki väitellä metodien tieteellisistä puutteista ja siitä, että väline on kenties ”tylsä”. But the EU has low inflation as an overall target for economic policy and that is an extremely blunt instrument, but it has not been criticised in the same way. EU:n talouspolitiikan kokonaisvaltaisena tavoitteena on kuitenkin alhainen inflaatio, ja tämä on äärimmäisen ”tylsä” väline, mutta sitä ei ole kritisoitu samalla tavoin. the blunt admission that he had never liked my company
 • obtuse
  us
 • flat
  uk
  us
  The land around here is flatThat girl is completely flat on both sidesYour A string is too flat.
 • ho-humShe wore ho-hum clothes, but practical ones.Look at all this paperwork. Ho-hum!
 • mundane
  us
 • pointless
  us
  a pointless sworda pointless knifea pointless remark
 • prosaic
  us
  The tenor of Eliots prosaic work differs greatly from that of his poetryI was simply making the prosaic point that we are running lateHis account of the incident was so prosaic that I nodded off while reading it
 • tedious
  us
  I also believe that a government needs at times to be pedantic, at times tedious: we try to be both as little as possible but it is part of the job. Uskon lisäksi myös, että hallituksen on keskityttävä toisinaan pikkuseikkoihin, sen on oltava toisinaan jopa tylsä: pyrimme välttämään sitä niin paljon kuin mahdollista, mutta se on osa tätä työtä.
 • unsuspenseful

Sanan tylsä määritelmät

Synonyymit

Haussa juuri nyt

TV-ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschEn españolPå svenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2022 Ilmainen Sanakirja