TV-ohjelmatTietovisatViihdeVaihtoautotBlogitReseptitHoroskooppi

Sanan uhka käännös suomi-englanti

 • threat
  us
  We wish to insert just three words: 'the threat of'. Haluamme lisätä tekstiin vain sanan "uhka". That threat is hanging over us. Se uhka on päämme yläpuolella. Poverty is the real threat here. Köyhyys on tässä yhteydessä todellinen uhka.
 • danger
  us
  Danger for one is danger for all. Yhteen kohdistuva uhka kohdistuu kaikkiin. That was and still is a real danger. Se oli ja on edelleen todellinen uhka. Falsified medicines are a global danger. Väärennetyt lääkkeet ovat maailmanlaajuinen uhka.
 • face
  us
  We face a common problem and threat. Meillä on yhteinen ongelma ja uhka. I know how they feel, faced with the prospect of this directive. Tiedän, miltä tämän direktiivin muodostama uhka tuntuu heistä. This is, in my view, very important in the face of this tremendously dangerous threat. Minusta tämä on erittäin tärkeää, kun vastassa on näin suuri ja vaarallinen uhka.
 • face/translations
 • hazard
  us
  They can be exposed to environmentally hazardous goods or to fake medicines that are dangerous to health and so be affected directly. He saattavat altistua ympäristöä uhkaaville tuotteille tai lääkeväärennyksille, jotka ovat terveydelle vaarallisia ja siten välitön uhka ihmisille. Let me now turn to PM2.5, the smallest particles, which are, according to all the experts, the source of the greatest hazards to health. Käsittelen seuraavaksi PM2,5-hiukkasia eli pienimpiä hiukkasia, jotka ovat kaikkien asiantuntijoiden mukaan suurin uhka terveydelle. He encountered the enemy at the hazard of his reputation and life
 • menaceThe sense of menace to the individual is today no longer slight. Yksilöiden tuntema uhka ei ole enää nykyään pieni. to menace a country with war

Haussa juuri nyt

TV-ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschEn españolPå svenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2022 Ilmainen Sanakirja