ReseptitHoroskooppiBlogitViihdeVaihtoautotTietovisatTV-ohjelmat

Sanan ulkonäkö käännös suomi-englanti

 • appearance
  us
  In the words of Aristotle, it is not about outward appearance but about inward significance. Aristoteleen sanoin tärkeintä ei ole ulkonäkö vaan sisäinen merkitys. Women consider the smooth flow of the working day more important than the monumental outward appearance of buildings. Naisille on arkipäivän sujuminen tärkeämpää kuin rakennusten monumentaalinen ulkonäkö. Mr President, I too believe that size, shape and appearance of food are not the only criteria by which quality should be judged. Arvoisa puhemies, myös minä uskon, että elintarvikkeiden koko, muoto ja ulkonäkö eivät ole ainoita kriteerejä, joiden perusteella laatua tulisi arvioida.
 • look
  us
  After immigrants, we take on the gypsies, then citizens we do not like the look of. Maahanmuuttajien jälkeen vuorossa ovat mustalaiset ja tämän jälkeen kansalaiset, joiden ulkonäkö ei miellytä meitä. Justice - when all the police officers working on this say that the identity checks which will become compulsory under the Schengen Agreement will affect those who look non-European? Oikeutta - kun kaikki alalla työskentelevät poliisit sanovat, että Schengenin sopimuksen vuoksi pakolliseksi tuleva henkilöllisyyden valvonta iskee niihin, joiden ulkonäkö poikkeaa eurooppalaisesta? They have no laboratories available to them and, given the way feedingstuffs look nowadays, they can glean no information about the content from either the appearance, smell or taste. Ei hänellä ole laboratoriota käytössään, ja kun ajatellaan, miltä rehu nykyisin näyttää, ei ulkonäkö, haju eikä makukaan kerro hänelle mitään sen sisällöstä.
 • looks
  us
  His charm and good looks accounted for much of his popularity in the polls.Looks can be deceiving.
 • likelihood
  In all likelihood the meeting will be cancelled.The likelihood is that the inflation rate will continue to rise."There is no likelihood between pure light and black darkness, or between righteousness and reprobation." (Sir W. Raleigh)
 • semblance
  us

Sanan ulkonäkö määritelmät

 • se minkä näköinen joku tai jokin on tai miltä se näyttää varsinkin ulkopuolisten mielestä, ulkomuoto, julkiasu
 • ilmiasu

Esimerkit

 • Ei pidä antaa ulkonäön hämätä.
 • Miellyttävä ulkonäkö ei takaa sitä, että henkilö olisi luotettava.
 • Tunnen hänet ainoastaan ulkonäöltä. (kasvojen perusteella)

Haussa juuri nyt

TV-ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschPå SvenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2021 Ilmainen Sanakirja