HoroskooppiViihdeVaihtoautotTietovisatTV-ohjelmatBlogitReseptit

Sanan uskomaton käännös suomi-englanti

 • incredibleIt has had an incredible effect. Verolla on ollut uskomaton vaikutus. He must have an incredible amount of experience. Hänelle lienee niin ollen karttunut uskomaton määrä kokemuksia. We are faced with an incredible opportunity here. Meillä on tässä uskomaton mahdollisuus.
 • unbelievable
  us
  What you read is – I find – unbelievable. Huomautuksen sisältö on mielestäni uskomaton. We are now running a deficit that touches 10% of GDP - an almost unbelievable figure. Alijäämämme hipoo nyt 10:tä prosenttia BKT:sta, mikä on lähes uskomaton luku. This is unbelievable and a heartbreaking denial of the Burmese people's most basic human right. Tämä on uskomaton ja sydäntäsärkevä tapa kieltää Burman Kansan aivan perustavaa laatua olevat ihmisoikeudet.
 • fantastic
  us
  This is a fantastic achievement by these people. Se on uskomaton saavutus näiltä kansoilta. This goes to show what a fantastic planet we have and the responsibility we bear for its stewardship. Tämä osoittaa, miten uskomaton planeettamme on ja millaisessa vastuussa olemme sen hoitamisessa. Under his leadership, Zimbabwe, a country with fantastic potential, has headed straight for the abyss. Zimbabwella on maana uskomaton potentiaali, mutta Mugaben johdolla se on syöksynyt syvyyteen.
 • amazing
  us
  An area without internal border control is an amazing achievement, without historical precedent. Alue, jonka sisärajoilla ei tehdä rajatarkastuksia, on uskomaton, historiallisesti ainutkertainen saavutus. It can be the best of things because advertising is also an amazing tool for economic development. Se voi olla yksi parhaista asioista, koska mainonta on myös talouskehityksen uskomaton väline. What links all three of them is their amazing courage as vocal and visible critics of blasphemy laws and their abuse by extremist groups. Se, mikä heitä kolmea yhdistää, on heidän uskomaton rohkeutensa jumalanpilkkalakien äänekkäinä ja näkyvinä kriitikoina ja ääriliikkeiden heihin kohdistama väärinkäytös.
 • inconceivableIt is an inconceivable situation for a country to be applying for membership of the common European market whilst its own market remains fragmented. On uskomaton tilanne, jos maa hakee EU:n yhtenäismarkkinoiden jäsenyyttä, mutta sen omat markkinat ovat edelleen sirpaloituneet.
 • incrediblyThe Commission's answer to this was certainly incredibly disappointing. Komission vastaus siihen oli kuitenkin uskomaton pettymys. He was incredibly wealthyIncredibly, when he died they found he had left a million dollars to the Poetry Foundation
 • incredulous
 • marvelous
  us
  I went to a marvelous party last week.
 • unimaginableThere have been changes which would have been unimaginable a little while ago. Jonkin aikaa sitten on tapahtunut uskomaton muutos.

Sanan uskomaton määritelmät

Esimerkit

 • Usain Bolt juoksi uskomattoman maailmanennätyksen.
 • Lehdessä oli aivan uskomaton uutinen.
 • uskomattoman pitkä
 • mihinkään uskomaton ihminen
 • Uskomaton mies on pelastuksesta kaukana.

Katso myös

Haussa juuri nyt

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschEn españolPå svenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2023 Ilmainen Sanakirja