TV-ohjelmatBlogitTietovisatHoroskooppiVaihtoautotReseptitNauris.fi

Sanan uusi käännös suomi-englanti

 • new
  uk
  us
  Sakchai is a new Scot and a new Shetlander. Sakchai on uusi skotti ja uusi shetlantilainen. The 'new economy' is here to stay, in Europe too. Uusi talous, the new economy, on tullut jäädäkseen myös Eurooppaan. - (SL) The New Transatlantic Agenda was new in 1995. - (SL) Uusi transatlanttinen toimintaohjelma oli uusi vuonna 1995.
 • fresh
  us
  A fresh negotiating proposal is on the table. Käsiteltävänämme on uusi neuvotteluehdotus. So this is a fresh start which has our full support. Näin on nyt saatu aikaan uusi alku, jota kannatamme varauksetta. In many ways the new team offers a breath of fresh air. Uusi hallitus tuo tuulahduksen uudesta monessa mielessä.
 • novel
  us
  This is not in itself a novel approach. Tämä ei sinänsä ole uusi lähestymistapa. It would be a novel situation, but if it arose we should face it in our proper democratic fashion. Sellainen tilanne olisi uusi, mutta jos se syntyy, meidän on kohdattava se omalla demokraattisella tavallamme. Let us speak plainly: identifying macroeconomic imbalances is a complex and completely novel process. Sanokaamme tämä selvästi: makrotalouden epätasapainon tunnistaminen on monimutkainen ja täysin uusi prosessi.
 • unused
  uk
  I have two unused vouchers for a free mealI am unused to the dark nights of the countryside
 • additional
  us
  There will be no additional posts until 2013. Uusia virkoja ei avata ennen vuotta 2013. We can then build additional policies on to that. Silloin voimme kehittää tätä varten uusia politiikkoja. New programmes were put in place to address additional needs. Uusien tarpeiden täyttämiseksi on perustettu uusia ohjelmia.
 • another
  uk
  us
  The rule seems to be: another day, another quango. Sääntö tuntuu olevan uusi päivä, uusi "quango". Mr President, another year, another report, but what real change? Arvoisa puhemies, uusi vuosi ja uusi mietintö, mutta onko mikään oikeastaan muuttunut? I do not think we need another vote. Mielestäni uusi äänestys ei ole tarpeen.
 • emerging
  A new balance of power is emerging. Valtaelinten välinen uusi tasapaino on syntymässä. A new political climate is gradually emerging. Uusi poliittinen ilmapiiri on vähitellen muotoutumassa. A dangerous trend is emerging - a new politics of polarisation. On syntymässä vaarallinen suuntaus - uusi polarisoitumisen politiikka.
 • incoming
  It is essential that the Irish Prime Minister and the incoming Dutch presidency honour that agreement. On ratkaisevan tärkeää, että Irlannin pääministeri ja uusi puheenjohtajamaa Irlanti pitävät kiinni tästä sopimuksesta. The incoming Vice-President will take the place of the outgoing Vice-President in the order of precedence. Ilmoitan, että uusi varapuhemies ottaa tehtävästään luopuneen varapuhemiehen paikan arvojärjestyksessä.The situation has now changed, as the outgoing/incoming President Bush is no longer vying for another term. Tilanne on nykyään erilainen, koska vanha/uusi presidentti Bush ei enää tavoittele toista kautta.
 • young
  uk
  us
  It is a young policy and one has to give it a chance. Se on uusi aloite, ja sille on annettava mahdollisuus. The European Central Bank is a very young institution. Euroopan keskuspankki on verraten uusi instituutio. Young farmers and new entrants have all been restricted over the years. Nuoria maanviljelijöitä ja uusia tulokkaita on rajoitettu vuosien kuluessa.

Sanan uusi määritelmät

Esimerkit

 • Ostin uuden sängyn.
 • Tämä mekko on kuin uusi.
 • Se uusi elokuva pitäisi katsoa, onkohan siinä uusia hahmoja?
 • Kaupungissa on avattu uusi ravintola.
 • Hän on niin uusi täällä, ettei voi tuntea asiaa.
Monipuolisin TV-opas

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschPå SvenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2019 Ilmainen Sanakirja