BlogitNauris.fiTietovisatHoroskooppiReseptitVaihtoautotTV-ohjelmat

Sanan väärinkäsitys käännös suomi-englanti

 • misconception
  However, there is a general misconception on our revenues. Tuloistamme on kuitenkin vallalla yleinen väärinkäsitys. So the idea of a spendthrift European Parliament is a misconception. Mielikuva tuhlailevasta Euroopan parlamentista on siis väärinkäsitys. The first misconception concerns the reform of the Stability and Growth Pact. Ensimmäinen väärinkäsitys koskee vakaus- ja kasvusopimuksen uudistusta.
 • misunderstanding
  us
  There has obviously been a misunderstanding. Tästä on ilmeisesti syntynyt väärinkäsitys. There has been a misunderstanding. Tässä on nyt tapahtunut väärinkäsitys. There must be some misunderstanding. Tässä täytyy olla jokin väärinkäsitys.
 • misperception
  There is a misperception that Northrop Grumman and the EADS North America have somehow lost or that the Boeing award has been reversed. On olemassa väärinkäsitys, että Northrop Grumman ja EADS North America ovat jotenkin hävinneet tai että Boeingia koskeva päätös on peruutettu.
 • quid pro quo
  We had no money so we had to live by quid pro quo
 • misapprehension
  In my view, this would be a complete misapprehension, but it can be rectified. Tämä lienee mielestäni täydellinen väärinkäsitys, joka voidaan kuitenkin korjata.
 • mistake
  us
  Two points finally: this is not a new tax; that would be a great mistake. Lopuksi kaksi seikkaa: kyseessä ei ole uusi vero; tämä olisi suuri väärinkäsitys. From the very start of this debate, there has been a dire mistake in the translation of Article 10 which says that I condemn something. Aivan tämän keskustelun alusta alkaen on ollut vallalla ikävä väärinkäsitys 10 artiklan käännöksestä, jonka mukaan minä tuomitsisin jotain. Sorry, I mistook you for my brother. You look very similar.

Sanan väärinkäsitys määritelmät

Katso myös

Monipuolisin TV-opas

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschPå SvenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2019 Ilmainen Sanakirja