TV-ohjelmatTietovisatHoroskooppiVaihtoautotBlogitReseptitViihde

Sanan väärinkäsitys käännös suomi-englanti

  • misconceptionHowever, there is a general misconception on our revenues. Tuloistamme on kuitenkin vallalla yleinen väärinkäsitys. So the idea of a spendthrift European Parliament is a misconception. Mielikuva tuhlailevasta Euroopan parlamentista on siis väärinkäsitys. The first misconception concerns the reform of the Stability and Growth Pact. Ensimmäinen väärinkäsitys koskee vakaus- ja kasvusopimuksen uudistusta.
  • misunderstanding
    us
    There has obviously been a misunderstanding. Tästä on ilmeisesti syntynyt väärinkäsitys. There has been a misunderstanding. Tässä on nyt tapahtunut väärinkäsitys. There must be some misunderstanding. Tässä täytyy olla jokin väärinkäsitys.
  • misperceptionThere is a misperception that Northrop Grumman and the EADS North America have somehow lost or that the Boeing award has been reversed. On olemassa väärinkäsitys, että Northrop Grumman ja EADS North America ovat jotenkin hävinneet tai että Boeingia koskeva päätös on peruutettu.
  • quid pro quo

Sanan väärinkäsitys määritelmät

Katso myös

Haussa juuri nyt

TV-ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschEn españolPå svenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2023 Ilmainen Sanakirja