BlogitHoroskooppiNauris.fiVaihtoautotTietovisatReseptitTV-ohjelmat

Sanan väistämätön käännös suomi-englanti

 • inevitable
  us
  This tragedy was not, unfortunately, inevitable. Tämä murhenäytelmä ei ikävä kyllä ollut väistämätön. The process will be painful, but it is inevitable. Prosessi on kivulias mutta väistämätön. That is an inevitable reality - the question is 'when?' Se on väistämätön tosiasia. Ainoa kysymys kuuluu, milloin tämä tapahtuu.
 • unavoidable
  Is this an unavoidable development? Onko tämä väistämätön kehitys? Its further safe development is simply unavoidable. Sen turvallinen kehittäminen entisestään on yksinkertaisesti väistämätön vaihtoehto. In fact, it is as old as the hills and completely unavoidable. Todellisuudessa se on vanha kuin taivas ja täysin väistämätön.
 • incontrovertible
  uk
  Firstly, by the incontrovertible need for us to do more in Europe for electricity interconnection and broadband Internet. Ensinnäkin väistämätön tarve tehdä enemmän Euroopan sähköverkkojen yhteenliittämisen ja laajakaistainternetin laajentamisen eteen. Her statement that Hitler was evil is incontrovertible
 • ineluctable
  us
 • inescapable
  To begin with, migratory flows are not an inescapable reality, as the rapporteur says. Ensinnäkään maahanmuuttovirrat eivät ole väistämätön tosiasia, kuten esittelijä väittää. The 'herd behaviour' of the financial markets is an inescapable phenomenon, leading to speculative bubbles which later burst. Rahoitusmarkkinoiden "laumakäyttäytyminen" on väistämätön ilmiö, joka johtaa myöhemmin puhkeaviin spekulatiivisiin kupliin. The inescapable conclusion: Europe is the fall guy in the farce of globalisation, and the citizens of Europe are its main victims. Väistämätön johtopäätös on, että EU on syntipukki globalisaation farssissa, ja EU:n kansalaiset ovat sen pääasiallisia uhreja.
 • inexorable

Sanan väistämätön määritelmät

Monipuolisin TV-opas

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschPå SvenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2019 Ilmainen Sanakirja