HoroskooppiBlogitReseptitTietovisatVaihtoautotNauris.fiTV-ohjelmat

Sanan väkivalta käännös suomi-englanti

 • violence
  us
  Violence breeds more violence. Väkivalta synnyttää väkivaltaa. Ethnic violence is always evil. Etninen väkivalta on aina pahasta. Violence is not a private matter. Väkivalta ei ole yksityisasia.
 • assault
  us
  For the victims of violent assaults, it is of little concern who ordered the violence. Väkivaltaisten hyökkäysten uhrien kannalta on nimittäin merkityksetöntä, mistä väkivalta on lähtöisin. Violence, rape, torture and sexual assaults are weapons that are used against women and children in these situations. Väkivalta, raiskaukset, kidutus ja seksuaalirikokset ovat aseita, joita käytetään naisia ja lapsia vastaan näissä tilanteissa. According to the APAV, physical and psychological abuse, threats and sexual assaults have seen a major increase compared with the 2008 figures. Yhdistyksen mukaan fyysinen ja psykologinen väkivalta, uhkaukset ja seksuaalinen väkivalta ovat lisääntyneet huomattavasti vuoteen 2008 nähden.
 • assault and battery
 • battery
  uk
  us
  Schoolchildren take a battery of standard tests to measure their progress.
 • compulsion
  However, the boundary has definitely been crossed if there is violence or any kind of compulsion. Raja ylittyy ehdottomasti silloin, kun väkivalta tai jonkinasteinen pakko tulee mukaan kuvioihin. During the basketball game, I had a sudden compulsion to have a smoke
 • force
  us
  That is why this use of force is justified. Sen takia tämä väkivalta on nyt oikeutettua.Fear, terror and violence rule the land, violence by the state forces. Maassa vallitsee pelko, terrori ja väkivalta, valtiollisten elinten harjoittama väkivalta. The use of force can only be justified if all other means fail. Väkivalta on oikeutettua vain silloin, kun mitkään muut keinot eivät tehoa.
 • gore
  The bull gored the matador.to gore an apron

Sanan väkivalta määritelmät

 • ihmiseen tai ihmisryhmään kohdistuva ruumiillinen tai henkinen vahingoittaminen
Monipuolisin TV-opas

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschPå SvenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2019 Ilmainen Sanakirja