TietovisatTV-ohjelmatHoroskooppiViihdeReseptitBlogitVaihtoautot

Sanan välimeri käännös suomi-englanti

  • Mediterranean SeaHistorically, the Mediterranean Sea united rather than divided. Välimeri on historiallisesti pikemminkin yhdistänyt kuin erottanut. This second system has proved to be ineffective, otherwise why would the Mediterranean Sea be so dirty? Tämä toinen järjestelmä on osoittautunut tehottomaksi, sillä miksi Välimeri on niin likainen? The Mediterranean Sea is the testing ground for the European Parliament' s capacities to act outside the borders of the Union. Välimeri on koetinkivi, jolla mitataan Euroopan unionin kyky toimia oman mantereen ulkopuolella.
  • MediterraneanEuro-Mediterranean relations - Euro-Mediterranean Free Trade Area (debate) Euro-Välimeri-suhteet - Euro-Välimeri-alueen vapaakauppa-alueen perustaminen (keskustelu) Euro-mediterranean relations (vote) Euro-Välimeri-suhteet (äänestys) The North Sea is not the Mediterranean. Pohjanmeri ei ole yhtä kuin Välimeri.
  • mediterranean seaHistorically, the Mediterranean Sea united rather than divided. Välimeri on historiallisesti pikemminkin yhdistänyt kuin erottanut. This second system has proved to be ineffective, otherwise why would the Mediterranean Sea be so dirty? Tämä toinen järjestelmä on osoittautunut tehottomaksi, sillä miksi Välimeri on niin likainen? The Mediterranean Sea is the testing ground for the European Parliament' s capacities to act outside the borders of the Union. Välimeri on koetinkivi, jolla mitataan Euroopan unionin kyky toimia oman mantereen ulkopuolella.

Sanan välimeri määritelmät

Katso myös

Haussa juuri nyt

TV-ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschEn españolPå svenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2022 Ilmainen Sanakirja