VaihtoautotReseptitTietovisatTV-ohjelmatBlogitHoroskooppiViihde

Sanan vaarallinen käännös suomi-englanti

 • dangerous
  uk
  us
  It is a dangerous strait-jacket. Tuo katto on vaarallinen pakkopaita. That is a very dangerous precedent. Tämä on erittäin vaarallinen ennakkotapaus. An old trawler is as dangerous as an old oil tanker. Vanha troolari on yhtä vaarallinen kuin vanha öljytankkeri.
 • perilous
  us
  Then it gets serious: 'We are convinced that the situation we describe is perilous'. Sitten siinä todetaan vakavasti: "Olemme vakuuttuneita siitä, että kuvaamamme tilanne on vaarallinen." The truly perilous voyage begins in the year 2002, when the life belts are to be cast away. Todella vaarallinen matka alkaa vuonna 2002, kun pelastusliivit heitetään pois. There is a perilous competition here between some Members of the same nationality but belonging to different political groups. Joidenkin samaa kansallisuutta mutta eri poliittista ryhmää edustavien jäsenten välillä on käynnissä vaarallinen kilpailu. Arvoisa puhemies, toivon, ettette pahastu, jos annan tästä esimerkin.
 • hazardous
  This is unacceptable: if a substance is hazardous, it is hazardous. Tätä on mahdotonta hyväksyä: jos aine on vaarallinen, se on vaarallinen. As already mentioned, PFOS is a hazardous substance. Kuten on jo mainittu, PFOS on vaarallinen aine. Furthermore, it places hazardous waste on the same footing as inert waste. Lisäksi siinä rinnastetaan vaarallinen jäte pysyvään jätteeseen.
 • risky
  I believe this could actually be a risky exercise. Pelkään, että tämä voi olla vaarallinen tehtävä. EMU is a very risky political prestige project which could create great tensions in Europe. EMU on hyvin vaarallinen poliittinen arvovaltaprojekti, joka voi aiheuttaa suuria jännitteitä Euroopassa. At European level, it is fairly risky to deal with such challenges solely on the basis of the good will of consumers. Sellaisten panosten käsittely pelkän kuluttajien hyvän tahdon perusteella on erityisen vaarallinen haaste Euroopan tasolla.
 • precarious
  This is not only a precarious situation, it is also a great challenge for the common fisheries policy. Tilanne on vaarallinen, mutta se asettaa myös suuren haasteen yhteisön kalastuspolitiikalle.
 • unsafe
  Especially the north of that country is unsafe and disadvantaged. Varsinkin Albanian pohjoisosa on vaarallinen ja alikehittynyt. Women must have control over their reproductive lives: it is so preferable to the alternative of unsafe abortion. Naisten on voitava säännellä lisääntymistään: se on parempi vaihtoehto kuin vaarallinen abortti. Time and time again this nuclear plant has been found wanting, and most independent experts have clearly spelled out that it is highly suspect and unsafe. Tämä laitos on useasti todettu puutteelliseksi, ja useimmat riippumattomat asiantuntijat ovat juurta jaksain selittäneet sen olevan erittäin epäilyttävä ja vaarallinen.

Sanan vaarallinen määritelmät

 • sellainen missä joku tai jokin on vaaralle altistuneena tai joka tahi mikä aiheuttaa vaaraa; vaaralle altistava; vaaraa aiheuttava

Esimerkit

 • Tiessä on vaarallinen mutka.
 • Seppo on vaarallinen hurjastelija.

Katso myös

Haussa juuri nyt

TV-ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschPå SvenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2021 Ilmainen Sanakirja