ReseptitTietovisatVaihtoautotViihdeTV-ohjelmatHoroskooppiBlogit

Sanan vaatimus käännös suomi-englanti

 • demand
  us
  This year, this demand was repeated. Tänä vuonna vaatimus toistettiin. The demand for substitution is a further issue. Vaatimus vaarallisten aineiden korvaamisesta on vielä kokonaan toinen kysymys. Surely this is a reasonable demand? Tämä vaatimus on toki järkevä!
 • claim
  us
  There is also a large social claim on the distribution sector. Jakelualaan kohdistuu myös suuri sosiaalinen vaatimus. Claims of infallibility have already done Europe untold damage. Tämä erehtymättömyyden vaatimus on vahingoittanut Eurooppaa jo valtavan paljon. The central claim was that Germany may not join an unstable union. Tämä keskeinen vaatimus kuului: Saksa ei saa liittyä epävakaaseen unioniin.
 • requirementThat is an urgent requirement. Tämä on kiireellinen vaatimus. That is a democratic requirement. Tämä on demokraattinen vaatimus. This dual requirement must be met. Tämä kaksijakoinen vaatimus on täytettävä.
 • attention
  us
  There is one further requirement to which I shall especially draw your attention. Tämän lisäksi on vielä yksi vaatimus, johon haluan erityisesti kiinnittää huomionne. As the EU increasingly focuses it attention on employment, largely under the auspices of the Lisbon Strategy, the call for a bottom-up approach is most welcome. Kun EU keskittää huomionsa yhä enemmän työllisyyteen, suureksi osaksi Lissabonin strategian mukaisesti, ruohonjuuritasolta lähtevää lähestymistapaa koskeva vaatimus on erittäin tervetullut. Please direct your attention to the following words
 • condition
  us
  Rapid decision making is a necessary condition for the efficient functioning of the Union. Päätöksenteon nopeus on ehdoton vaatimus unionin toiminnan tehokkuuden kannalta. It is a demand for simple justice and for democracy and, as such, a condition for political legitimacy. Tämä on yksinkertaisen oikeudenmukaisuuden ja demokratian vaatimus ja siten poliittisen oikeutuksen edellytys. Nobody want quotas as an absolute but it is, as they say in mathematical logic, a necessary but insufficient condition. Kukaan ei kannata, että siitä tehdään ehdoton vaatimus kiintiöiden avulla.
 • criterion
  us
  Finally, the retention of the criterion on professional experience in certain professions. Lopuksi tiettyjen ammattialojen osalta säilytetään ammattikokemusta koskeva vaatimus. Another criterion should be that the young people who take part do not find themselves subjected to repressive measures on their return home. Toinen vaatimus on, että ohjelmiin osallistuneet nuoret eivät saa joutua vastatoimien kohteeksi, kun he palaavat kotiin. The demand for countries to achieve exchange rate stability together with the inflation indicators makes this criterion even more contradictory. Vaatimus siitä, että valtioiden on saavutettava valuuttakurssivakaus sekä inflaatioindikaattorit, vain lisää tämän kriteerin ristiriitaisuutta.
 • demand note
 • preconditionA marriage licence is a precondition for a wedding.
 • prerequisiteMultilingualism is a prerequisite for the smooth running of the European Parliament for three reasons. Monikielisyys on kolmesta syystä ehdoton vaatimus Euroopan parlamentin työskentelylle. And as long as the Treaty contains this prerequisite of unanimity, it will remain difficult to speed up the decision-making process. Ja niin kauan kuin perustamissopimuksessa on vaatimus yksimielisyydestä, päätöksentekoprosessia on vaikea nopeuttaa. That is not only dictated by the constitutional traditions of all the Member States; it is also an absolute prerequisite for a viable Union. Tämä ei ole pelkästään kaikkien jäsenvaltioiden perustuslakiperinteen vaatimus. Se on myös sen edellytys, että unioni on toimintakykyinen tulevaisuudessa.
 • request
  us
  Is this request not somewhat mistimed? Eikö vaatimus tunnukin hieman odottamattomalta? I believe this to be a legitimate request. Tämä on mielestäni oikeutettu vaatimus. We also have a request with regard to the EU. Meillä on vaatimus myös EU:lle.
 • requisitiona requisition for clothing, troops, or moneya requisition for a public meeting
 • solicitation

Sanan vaatimus määritelmät

Haussa juuri nyt

TV-ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschEn españolPå svenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2022 Ilmainen Sanakirja