ReseptitTietovisatTV-ohjelmatHoroskooppiVaihtoautotBlogitNauris.fi

Sanan vahvuus käännös suomi-englanti

 • strength
  us
  Not a weakness, but a strength. Se ei ole heikkous, vaan vahvuus. The Pact’s strength lies in its simplicity. Sopimuksen vahvuus on sen yksinkertaisuudessa. The third strength is the competitive export economy. Kolmas vahvuus on kilpailukykyinen vientitalous.
 • credit
  us
  All credit is due to the report for highlighting this gap and proposing appropriate instruments for effective implementation of the recommendations from the Commission and ICCAT. Mietinnön vahvuus on siinä, että siinä korostetaan tätä kuilua ja ehdotetaan sopivia välineitä komission ja ICCAT:in suositusten tehokkaaseen toteuttamiseen. Someone said there were over 100,000 people there, but I cant credit thatCredit accounts receivable with the amount of the invoice
 • forte
  He writes respectably, but poetry is not his forte.This passage is forte, then theres a diminuendo to mezzo piano.The musicians played the passage forte.
 • métier
 • muster
  us
 • qualification
  I accept your offer, but with the following qualification.Qualification for this organization is extraordinarily difficult.What are your qualifications for this job?
 • strong suit
  That area isnt my strong suit, but I can give it a shot.
 • vigour
  us
  A plant grows with vigour.
 • asset
  This is still the current CFSP's strongest asset. Se on edelleen nykyisen YUTP:n merkittävin vahvuus. That is why we must safeguard the competitiveness of our shipping as a valuable asset; it is very important to Europe. Eurooppalainen merenkulku on arvokas vahvuus ja sen kilpailukyky on turvattava; se on erittäin tärkeä tekijä Euroopalle. Compared to national parliaments, the great asset and advantage of the European Parliament is that we are all part of the opposition here. Euroopan parlamentin vahvuus ja suuri etu kansallisiin parlamentteihin nähden on siinä, että me kaikki kuulumme täällä oppositioon.

Sanan vahvuus määritelmät

Monipuolisin TV-opas

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschPå SvenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2019 Ilmainen Sanakirja