VaihtoautotTietovisatHoroskooppiTV-ohjelmatReseptitBlogitViihde

Sanan vaikutusvalta käännös suomi-englanti

 • influence
  us
  Indeed, their influence will continue to grow. Niiden vaikutusvalta tosiaankin kasvaa edelleen. Those countries also have significant influence in this region. Myös näillä mailla on merkittävä vaikutusvalta alueella. We have considerable influence as a major donor. Meillä on merkittävä vaikutusvalta suurimpana lahjoittajana.
 • authority
  us
  And, of course, with enlargement will come even greater authority. Laajentumisen myötä unionin vaikutusvalta luonnollisesti kasvaa edelleen. Great nations cannot and must not base their authority on the massacre of defenceless refugees. Suurvaltojen vaikutusvalta ei voi eikä saa perustua puolustuskyvyttömien pakolaisten joukkomurhaan. China's authority and the pressure it exerts are growing all the time as its economic influence grows. Kiinan vaikutusvalta ja painostus kasvavat koko ajan taloudellisen vaikutusvallan myötä.
 • cloutWith an Energy Commissioner with the negotiating clout of the Trade Commissioner. Energiasta vastaavalla komission jäsenellä on oltava yhtäläinen vaikutusvalta kuin kaupasta vastaavalla komission jäsenellä. This macro-economic clout does not require the EIB to have its own macro-economic policy. Makrotaloudellinen vaikutusvalta ei tarkoita sitä, että EIP:llä olisi oltava oma makrotalouspolitiikka. The EU is not just a community of interests but one of values; that is what gives it its economic strength and political clout. EU ei ole vain yhteisö, jolla on yhteiset edut, vaan myös arvoyhteisö, ja juuri siihen perustuu sen taloudellinen vahvuus ja poliittinen vaikutusvalta.
 • consequence
  us
  Im warning you. If you dont get me the report on time, there will be consequences
 • goodwill
 • leverage
  us
  The EU's leverage over Russia is limited. EU:n vaikutusvalta Venäjään on rajoitettu. It has enormous leverage - 15% of the European internal product. Julkisilla hankinnoilla on suunnaton vaikutusvalta - 15 prosenttia Euroopan bruttokansantuotteesta. We believe the EU would have a stronger leverage on Syria if the association agreement was signed. Katsomme, että EU:lla olisi suurempi vaikutusvalta Syyriaan, jos assosiaatiosopimus allekirjoitettaisiin.
 • power
  us
  For this reason, the regulation must be amended so that Parliament may maintain its power of influence. Siksi asetusta on muutettava siten, että parlamentilla säilyy vaikutusvalta. It can be done, as the Kremlin exercises a decisive influence on Russia's power structures and judiciary. Se olisi mahdollista, sillä Kremillä on merkittävä vaikutusvalta Venäjän valtarakenteisiin ja oikeuslaitokseen. However, the power of Iran in Iraq has grown because the majority of the inhabitants in Iraq, too, is Shiite Muslim. Iranin vaikutusvalta Irakissa on kuitenkin kasvanut, koska enemmistö myös Irakin väestöstä on šiiamuslimeja.
 • pull
  us
  When I give the signal, pull the rope.Youre going to have to pull harder to get that cork out of the bottle.to pull fruit from a tree; to pull flax; to pull a finch
 • sway
  us
  The old song caused a little sway in everyone in the room.I doubt Ill hold much sway with someone so powerful.sway to the music; The trees swayed in the breeze

Haussa juuri nyt

TV-ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschEn españolPå svenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2023 Ilmainen Sanakirja