Jääkiekon MMViihdeTietovisatReseptitHoroskooppiVaihtoautotBlogitTV-ohjelmat

Sanan vakaa käännös suomi-englanti

 • steady
  us
  We know it is a slow, but steady process. Tiedämme prosessin olevan hidas, mutta vakaa. The steady rise in basic food prices is an acute problem which cannot be ignored. Peruselintarvikkeiden hintojen vakaa nousu on akuutti ongelma, jota ei voida jättää huomiotta. The effect of the Charter will be steady and gradual rather than sudden and revolutionary. Peruskirjan vaikutus on pikemminkin vakaa ja asteittainen kuin äkillinen ja vallankumouksellinen.
 • constant
  us
  Therefore it considers it more appropriate at this time to maintain a robust dialogue with the Government as well as constant international and public pressure. Sen vuoksi komission mielestä nyt olisi parempi säilyttää hallituksen kanssa käytävä vakaa vuoropuhelu sekä jatkaa kansainvälistä ja yleistä painostusta. Hence our preference for proportional representation, which is, during this period of European construction, honourable, honest and constant. Tämän takia suosimme suhteellista vaalitapaa, joka on Euroopan unionin tällä rakentamiskaudella kunniallinen, rehellinen ja vakaa. constant time constant space
 • nonvolatileThe chemical is nonvolatile so it will not evaporate.His nonvolatile demeanor was tested by the constant pestering.The hard drive is nonvolatile, but the RAM is volatile.
 • stableWe can achieve this only if we have a stable currency and a stable economy. Tämä on mahdollista vain, jos meillä on vakaa valuutta ja vakaa talous. It is stable internally and externally. Se on vakaa sisäisesti ja ulkoisesti. However, the fact is that the euro is stable. Totuus on kuitenkin, että euro on vakaa.
 • staid
 • firm
  uk
  us
  This is my firm opinion as a medical doctor. Tämä on vakaa mielipiteeni lääkärinä. I must state my firm conviction that there is a need for this. Vakaa näkemykseni on, että tämä on tarpeellista. EQUAL should live up to its name, and this is my firm intention. Equalin on oltava nimensä veroinen, ja tämä on vakaa aikomukseni.
 • intentEQUAL should live up to its name, and this is my firm intention. Equalin on oltava nimensä veroinen, ja tämä on vakaa aikomukseni. The word ‘solid’ refers to facts and actual steps of reform rather than intentions. Viittaan sanalla "vakaa" tosiseikkoihin ja todellisiin uudistustoimiin enkä aikomuksiin. We can only hope that the Head of State has serious intentions to find and punish the perpetrators. Voimme vain toivoa, että valtionpäämiehellä on vakaa aikomus löytää syylliset ja rangaista heitä.
 • level
  us
  A small but stable growth in unemployment has been registered and 1997 is at a new level. Työttömyyden pieni mutta vakaa kasvu on rekisteröity, ja vuosi 1997 on uudella tasolla. We have to prove that the classic, multi-level model of our society is sufficiently sound. Meidän on osoitettava, että yhteiskuntamme perinteinen monitasoinen malli on riittävän vakaa. The stock is currently stable at a good level, which means the TAC for 2011 is almost unchanged. Kanta on tällä hetkellä vakaa ja hyvällä tasolla, minkä vuoksi vuoden 2011 TAC on lähes sama kuin aikaisemmin.
 • secure
  us
  The euro will be a stable and a secure currency. Eurosta tulee vakaa ja varma valuutta. The country is also a stable and secure outpost of the European area. Lisäksi tämä maa on Euroopan alueen vakaa ja turvallinen ulkovartio. This is the only way to have a stable and secure platform for our energy relationship. Tämä on ainoa tapa saavuttaa vakaa ja varma pohja energiasuhteillemme.
 • solid
  us
  We have a solid foundation from which to start. Meillä on vakaa perusta, jolta aloittaa. China is now a solid partner for economic development. Kiina on nyt vakaa kumppani taloudellisessa kehityksessä. This is why the euro is basically stable and solid. Siksi euro on perusolemukseltaan vakaa ja vankka.
 • static
  us
 • steadfast
  us
  I am sure that Parliament' s steadfast and almost unanimous decision helped to bring about his release. Olen varma, että parlamenttimme vakaa ja miltei yksimielinen päätös on myötävaikuttanut tähän vapautukseen. The constructive and steadfast support provided by Parliament for Croatia's accession process is an important signal. Parlamentin Kroatian liittymisprosessille antama rakentava ja vakaa tuki on tärkeä merkki. Our desire to keep the European Parliament fully informed on all these issues and on all the developments in the years to come remains steadfast. Jäljelle jää siis vakaa aikomuksemme pitää Euroopan parlamentti täysin ajan tasalla kaikista näistä kysymyksistä ja lisäksi jakaa tietoa kaikista tulevien vuosien tapahtumista.
 • still
  uk
  us
  My conviction is that that the answer is still no. Vakaa vastaukseni on yhä, että emme ole. The situation is not stabilised and many homeless people are still suffering from the cold and from hunger. Tilanne ei ole vakaa, ja monet kodittomat ihmiset kärsivät yhä kylmästä ja nälästä. The top priority is still to create a stable basis which will systematically promote sustained, balanced economic growth. Kaikkein tärkeintä on edelleen luoda vakaa perusta, jonka varassa kestävää ja tasapainoista talouskasvua voidaan järjestelmällisesti edistää.
 • trig

Sanan vakaa määritelmät

 • joka on tasapainossa; joka ei horju, tärise tai heilu, stabiili

Haussa juuri nyt

TV-ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschEn españolPå svenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2022 Ilmainen Sanakirja