BlogitReseptitTV-ohjelmatHoroskooppiTietovisatViihdeJääkiekon MMVaihtoautot

Sanan valmis käännös suomi-englanti

 • ready
  uk
  us
  The EU is ready, once Croatia is ready. EU on valmis, kun Kroatia on valmis. Will Europe be ready to do so? Onko Euroopan unioni siihen valmis? We are ready, once Serbia is ready by meeting the conditions. Me olemme valmiita, kun Serbia on valmis ja täyttää ehdot.
 • finished
  us
  But our work of course is not finished. Työmme ei ole luonnollisesti valmis. Our infrastructural work is far from finished. Infrastruktuurimme rakentaminen ei ole läheskään valmis. The project is certainly nowhere near finished. Hanke ei ole vielä läheskään valmis.
 • ripe
  us
  Mr President, the ports package is ripe for the vote, it is ripe for rejection, and so we ask that the vote be proceeded with now. Arvoisa puhemies, satamapaketti on valmis äänestettäväksi. Se on valmis hylättäväksi, ja niinpä pyydämmekin toimittamaan äänestyksen nyt. Turkey is not ready to join now, but we have to admit that neither is the EU ready at present to accept Turkey as a member. The time is not ripe. Nyt Turkki ei ole valmis jäseneksi, mutta on tunnustettava, että ei EU:kaan ole tällä hetkellä valmis, kypsä ottamaan Turkin jäseneksi. I think this issue is ripe for a final solution and we shall endeavour to reach a solution at the European Council in Thessaloniki. Mielestäni kysymys on valmis ratkaistavaksi lopullisesti, ja pyrimme löytämään ratkaisun Eurooppa-neuvoston kokouksessa Thessalonikissa
 • complete
  us
  Europe is far from complete, we still have so much to do. Eurooppa on kaikkea muuta kuin valmis, meillä on vielä paljon tehtävää. Administrative reform is largely complete. Hallinnonuudistus on suurelta osin valmis. Croatia should be allowed to accede when it is completely ready. Kroatialle pitäisi antaa mahdollisuus liittyä sitten, kun se on täysin valmis.
 • completed
  us
 • doneAnd why, after two years, has this still not been done? Ja miksi tehtävä ei ole nyt kahden vuoden jälkeen vieläkään valmis? I have done so with the INTA Committee and I am ready to go back to the INTA Committee. Tein niin kansainvälisen kaupan valiokunnassa, ja olen valmis palaamaan kansainvälisen kaupan valiokuntaan. I know that Europe has done its part and is ready to move to 30%, but we cannot solve the problem alone. Tiedän Euroopan tehneen osansa ja että se on valmis siirtymään 30 prosenttiin, mutta emme voi ratkaista ongelmaa yksin.
 • done complete ready
 • made-upHe told me a made-up version of the events, but I demanded the truth.a freshly made-up clownThe newly made-up front page had to be changed as the last-minute news arrived.
 • poisedNow this European Parliament is poised to do precisely the same thing, to make exactly the same mistake. Nyt Euroopan parlamentti on valmis tekemään täsmälleen samoin, täsmälleen saman virheen. The agricultural community is aware that change is on the way with this new agreement, and is currently poised to embrace it. Maatalousväestö tietää, että muutos on tulossa tämän uuden sopimuksen myötä, ja on tällä hetkellä valmis ottamaan sen vastaan. As India’s largest trading partner and principal source of foreign investment, the EU is poised to help India reap the benefits of liberalisation. Intian suurimpana kauppakumppanina ja tärkeimpänä ulkomaisten investointien lähteenä EU on valmis auttamaan Intiaa korjaamaan talouden vapauttamisesta koituvat hyödyt.
 • prefabricatedA prefabricated homeThey both told the police a prefabricated version of events.
 • prehung
 • psyched upIm getting myself psyched up to cross the rope bridge
 • ready (for
 • ready-madeTo deliver this European interest, we have a ready-made tool in the shape of the Lisbon Strategy for growth and jobs. Meillä on valmis väline tämän eurooppalaisen edun jakamiseen: kasvuun ja työllisyyteen tähtäävä Lissabonin strategia. There is a ready-made model for bedrock disposal already in Finland, although new alternatives can always be examined. Loppusijoittamisesta peruskallioon on Suomessa olemassa jo valmis malli, mutta uusia mahdollisuuksia voidaan aina tarkastella.
 • ready-to-wear
 • set
  us
  That would set a precedent and I am not happy to accept that. Tämä olisi ennakkotapaus, enkä ole valmis hyväksymään sitä. Be that as it may, the Commission is fully mobilised and set to deliver a strong message on 7 May 2009. Olkoon miten on, komissio on täysimääräisesti työssä ja se on valmis välittämään vahvan viestin 7. toukokuuta 2009. This work must set the course for a dynamic and focused EU ready to meet the challenges of the decade ahead. Näillä toimilla on näytettävä suuntaa dynaamiselle ja keskittyneelle EU:lle, joka on valmis vastaamaan tulevan vuosikymmenen haasteisiin.
 • set upFirst, is the Commission is prepared to set up a single organization to detect fraud in all countries? Ensimmäinen kysymys kuuluu, onko komissio valmis pitämää kaikissa valtioissa yhden ainoan välittävän elimen näiden petosten paljastamiseksi. I should therefore like to hear Commissioner Figel' tell us that the Commission is still prepared to set up a scrapping fund. Siksi haluaisin kuulla komission jäsen Figel'in kertovan, että komissio on yhä valmis perustamaan romutusrahaston. I am sure when the scheme is set up and running it will be a huge success and I have been very proud to be part of this initiative. Olen varma, että kun ohjelma on valmis ja käynnissä, siitä tulee suurmenestys, ja voin olla hyvin ylpeä saadessani osallistua tähän aloitteeseen.
 • up toGo up to the counter and ask.Ive read up to chapter 5.Are you up to lifting something that heavy?

Sanan valmis määritelmät

 • loppuun asti tehty, käytettävissä oleva
 • varustautunut, varautunut johonkin
 • halukas tekemään jotain, vapaaehtoinen

Esimerkit

 • Joko ruoka on valmis?
 • Viisas on valmis kohtaamaan eri kansallisuuksia, kulttuureita ja eri kieliä missä ja milloin tahansa.

Haussa juuri nyt

TV-ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschEn españolPå svenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2022 Ilmainen Sanakirja