TietovisatReseptitBlogitHoroskooppiViihdeVaihtoautotTV-ohjelmat

Sanan valmistaminen käännös suomi-englanti

 • fabrication
  the fabrication of a bridge, a church, or a governmentThe story is doubtless a fabrication.
 • preparation
  us
  The main objective of this forthcoming decision will be preparation for the winter. Tämän tulevan päätöksen päätavoitteena on Tsetsenian valmistaminen talveen. The development of school curricula and the preparation of textbooks are the responsibility of the Palestinian Centre for Curriculum Development. Koulujärjestelmän opetussuunnitelman kehittäminen ja oppikirjojen valmistaminen ovat Palestiinan opintosuunnitelman kehittämiskeskuksen vastuulla. In preparation for Buenos Aires we are therefore pleading for the 15 % reduction and for the ultimate introduction of an environmentally-friendly energy and environment policy. Meidän puolustuspuheemme on sen vuoksi Buenos Airesin valmistaminen jo nyt edelleen seuraamaan 15 %: n tavoitetta ja lopultakin aloittamaan ilmastoystävällinen energia- ja ympäristöpolitiikka.
 • production
  uk
  us
  We have to make absolutely clear that manufacture and production of such materials should be punishable. Meidän on tehtävä ehdottoman selväksi, että sellaisen materiaalin valmistaminen ja tuottaminen pitäisi olla rangaistavaa. Furthermore it can solve the problem of creating a better basis for starting up medicine production in developing countries. Se voi olla myös ratkaisu paremman perustan luomiseen, jotta voidaan aloittaa lääkkeiden valmistaminen kehitysmaissa. The key element in efficient preparedness is the timely development and quantitatively adequate production of vaccines and antivirals. Keskeisiä tekijöitä tehokkaan valmistautumisen kannalta ovat rokotteiden ja viruslääkkeiden kehittäminen ajoissa sekä niiden riittävä valmistaminen.

Sanan valmistaminen määritelmät

 • ennakoivien toimenpiteiden tekeminen
 • tuotteen tekeminen valmiiksi

Esimerkit

 • Potilaan valmistamisessa huolehditaan operointialueen karvoituksen poistosta.
 • Painoissa ladelman valmistaminen ennen taittoa oli huolellisuutta vaativa toimenpide.

Haussa juuri nyt

TV-ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschPå SvenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2021 Ilmainen Sanakirja