BlogitHoroskooppiVaihtoautotViihdeTV-ohjelmatReseptitTietovisat

Sanan vangittu käännös suomi-englanti

 • captive
  us
  They were prisoners of war, and were being held captive following the aggression of the USSR against Poland in September 1939. He olivat sotavankeja ja heidät oli vangittu Neuvostoliiton hyökättyä Puolaan syyskuussa 1939. captive chains; captive hours
 • imprisoned
  us
  He is now himself detained and imprisoned. Nyt hänet on pidätetty ja vangittu. There, the opposition was also imprisoned and killed. Myös siellä opposition edustajat on vangittu tai teloitettu. Indeed, many human rights defenders have been imprisoned. Itse asiassa monia ihmisoikeuksien puolustajia on vangittu.
 • incarceratedThese people were incarcerated solely as a result of their beliefs and should be released immediately. Nämä ihmiset on vangittu ainoastaan vakaumustensa takia, ja heidät pitäisi vapauttaa välittömästi.
 • locked upIt is exactly the same if you are locked up as a journalist or an editor because you disagree with the government, whatever country you are in. Se on aivan sama asia, vaikka sinut olisi vangittu, koska olet lehtimiehenä tai kustantajana esittänyt erilaisia näkemyksiä kuin hallitus riippumatta siitä, missä maassa olet. Criticism is also directed against Cuba, where 78 human rights activists have been locked up because of their work on human freedoms and rights. Kritiikkiä on kohdistettu myös Kuubaan, jossa 78 ihmisoikeusaktivistia on vangittu, koska he työskentelevät perusvapauksien ja ihmisoikeuksien parantamiseksi. Certainly, a situation in which two bloggers are locked up because they say what they think about the authorities is something which should not take place. Tilannetta, jossa kaksi bloginpitäjää on vangittu siitä syystä, että he sanovat mitä ajattelevat maan viranomaisista, ei voida tietenkään pitää hyväksyttävänä.

Haussa juuri nyt

TV-ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschEn españolPå svenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2022 Ilmainen Sanakirja