ViihdeVaihtoautotTietovisatBlogitReseptitTV-ohjelmatHoroskooppi

Sanan vanhentunut käännös suomi-englanti

 • obsolete
  us
  That system is completely obsolete. Sellainen järjestelmä on täysin vanhentunut. The Commission regards it as being obsolete. Komission käsityksen mukaan se on vanhentunut. After all it really is outrageous for us to debate a totally obsolete report. On todella uskomatonta, että keskustelemme asiasta, joka on aivan vanhentunut.
 • dead
  us
  All of my grandparents are deadHe is dead to meYou come back here this instant! Oh, when I get my hands on you, youre dead, mister!
 • deprecated
  Foo() has been deprecated; it outputs a debug message and then calls Foo2Note that deprecated functions are not removed
 • disused
 • legacy
  us
  John Muir left as his legacy an enduring spirit of respect for the environment.Because she was a legacy, her mothers sorority rushed her"What is a legacy, it’s planting seeds in a garden you never get to see." -Lin-Manuel Miranda, "Hamilton, An American Musical
 • out of date
  Finally, this report is out of date. Lopuksi mainittakoon, että tämä mietintö on vanhentunut. The intergovernmental model is out of date. Valtioiden välinen malli on vanhentunut. In fact, the text of the agricultural policy is out of date in the Constitution, fifty years out of date. Maatalouspolitiikkaa koskeva perustuslakisopimuksen teksti on itse asiassa vanhentunut, se vanhentui jo 50 vuotta sitten.
 • outdated
  This is still in force but outdated. Se on edelleen voimassa mutta vanhentunut. Ladies and gentlemen, this proposal is outdated. Hyvät kuulijat, tämä ehdotus on vanhentunut. Financial deregulation is now an outdated notion. Rahoitusalan sääntelyn purkaminen on nykyään vanhentunut käsite.
 • stale
  a stale affidavita stale demandThe bug was found to be caused by stale data in the cache.
 • superannuated
  us

Sanan vanhentunut määritelmät

 • sellainen, joka ei enää ole käytössä suuren ikänsä seurauksena, pois käytöstä oleva
tv ohjelmat

Telsu.fi TV-ohjelmat

» Katso kaikki päivän ohjelmat

Ilmainen Sanakirja

Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

In EnglishAuf DeutschPå SvenskaEestikeelne

Mindmax Cloudcity
Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
© 2004-2020 Ilmainen Sanakirja