HoroskooppiVaihtoautotTV-ohjelmatNauris.fiBlogitReseptitTietovisat

Sanan varma käännös suomi-englanti

 • certain
  us
  Now, the danger for EMU is certain. EMUa uhkaava vaara on kuitenkin varma. I am certain that it does not happen. Olen varma, että sellaista ei tapahdu. This news will certainly be received gladly. Tämä uutinen otetaan varmasti vastaan iloisesti.
 • definite
  us
  Are you definitely sure this is the safest method? Oletteko aivan varma, että se on kaikkein turvallisin menetelmä? This is why I am confident that the compromise reached will definitely guarantee that Europe can compete with the rest of the world. Olenkin varma, että saavutetulla kompromissilla voidaan taata Euroopan unionin kilpailukyky muun maailman kanssa. My answer to this is a definite ‘yes’, I am absolutely sure that a genuinely convincing prospect of EU membership for Ukraine would help. Vastaukseni on ehdottomasti myönteinen, sillä olen täysin varma siitä, että aidosti vakuuttava näkemys Ukrainan EU-jäsenyydestä auttaisi asiaa.
 • positive
  us
  We need to take a positive position on the way forward. Meidän on omaksuttava varma kanta siitä, miten etenemme. I am confident that the Council can heed positive efforts. Olen varma, että neuvosto voi ottaa huomioon myönteiset ponnistukset. I am sure that, with that awareness and positive philosophy or policy we are on the right track. Olen varma siitä, että kun olemme tietoisia tästä ja suhtautumistapamme tai toimintatapamme on myönteinen, olemme oikealla tiellä.
 • secure
  us
  The money is secure from our point of view. Meidän kannaltamme katsottuna rahoitus on varma. The euro will be a stable and a secure currency. Eurosta tulee vakaa ja varma valuutta. Just like the issue of safety one can never be too secure. Aivan kuten turvallisuutta koskevassa kysymyksessä koskaan ei voi olla liian varma.
 • sure
  us
  I am not sure precisely what will happen at 11 a.m. today. En ole varma siitä, mitä tänään kello 11.00 tarkalleen tapahtuu. This, I am sure, is incorrect. Olen varma, että tämä ei pidä paikkaansa. I am sure she understands that. Olen varma, että hän ymmärtää sen.

Sanan varma määritelmät

  Monipuolisin TV-opas

  Telsu.fi TV-ohjelmat

  » Katso kaikki päivän ohjelmat

  Ilmainen Sanakirja

  Käännökset suomesta englantiin, ruotsista suomeen ja yli 20 muuhun kieleen

  Ilmainen Sanakirja on ilmainen internetsanakirja. Käännökset yli 20 kielellä. Käytä tietokoneella, puhelimella tai tabletilla!

  Tietosuojaseloste   Käyttöehdot   Evästeet   Ota yhteyttä

  In EnglishAuf DeutschPå SvenskaEestikeelne

  Mindmax Cloudcity
  Sisältö perustuu Wiktionaryn artikkeleihin.
  Aineisto on käytettävissä Creative Commons Attribution-ShareAlike lisenssillä.
  © 2004-2020 Ilmainen Sanakirja